Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 21. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Pingeline päev suhetes. On oht, et lähed mõtlematult kaasa teiste poolt välja käidud hullude ideedega. Kaaslaste heakskiit on sulle väga oluline. 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul võivad tänaseks ju ilusad plaanid olla, ent ootamatud juhtumised paiskavad need segi. Su õlule pannakse ehk tööülesandeid, mis tunduvad esmapilgul ülikeerukad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tuleb väga hoolikalt valida, mida räägid ja mida enda teada jätad. Toimuv meenutab rikkis telefoni mängu – kui inimesed teavet edastavad, muutub selle sisu tundmatuseni.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kallis inimene võib käituda ootamatul viisil. Sulle võidakse teha etteheiteid, mida sa pole ära teeninud. Hinga sügavalt sisse, lase pingelisel hetkel mööda minna.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Emotsioonid kipuvad üle pea kokku lööma. Tööl võib toimuda ootamatuid muudatusi, sulle võidakse survet avaldada ja anda ülesandeid, mida sa kuidagi täita ei taha.

Neitsi

23. august – 22. september

Oma nina toppimine teiste rahaasjadesse on rangelt mittesoovitatav! Ühisvara teemadel on lahkarvamuste tekkimine võimalik. Lükka keerukad kõnelused edasi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Inimesed su ümber on närvilised. Sinul ei ole hetkel võimalik korda majja seada. Kui saad, tee vaikselt oma asju, ära ürita pidada läbirääkimisi või sõlmida kokkuleppeid.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Arvatavasti ei edene igapäevatöö plaanipäraselt. Ilmnevad mingid uued asjaolud ja seetõttu tuleb päevaplaan ümber teha. Võib kokkupuutumist tulla närviliste inimestega.

Ambur

22. november – 21. detsember

Lastega suheldes võid end mannetult tunda – sa ei leia õiget viisi neile lähenemiseks. Kui oled nõudlik, siis kasvab nende protest ja kontakti leidmine on veelgi keerukam.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Et mitte teistega riidu minna, tuleb olla äärmiselt diplomaatiline. See on keeruline, sest vaidlushimu on suur, teravad sõnad on kipuvad vägisi üle huulte.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Vajad armastatut nagu õhku, ent ta ei käitu nii, nagu sina ootad. Väldi vihastamist ja solvumist. Kui sa ei suuda teise inimesega rahulikult ühes ruumis olla, mine lihtsalt välja.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Raha- ja äriasjade ajamine on seotud riskidega. Mõnda uut põnevat tehnikavidinat nähes võid nii vaimustusse sattuda, et ostad kalli asja hetkeemotsiooni ajel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Küllap saad uuel aastaringil rohkelt võimalusi end loominguliselt väljendada. Arvesta sellega, et sinu fantaasiamaailm on nii rikas, et kaugeltki kõik kaaslased ei suuda seda mõista. Rahaasjus ole hoolikas ja ettevaatlik, kontrolli kõik asjaolud mitu korda üle. Sama kehtib lepingute sõlmise ja lubaduste andmise kohta.