Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
19. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 20. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kevad on täna hilisõhtul algamas, mis ühtlasi tähendab, et Päike jõuab taevasel teekonnal Jäära märki! Seega tasub sul aastaaja vahetumist rõõmuga tähistada!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Marsi ja Pluuto trigoon annab sulle ehk võimaluse märgata tähtsaid asju. Oluliste detailide teada saamine muudab ka tervikpilti. Võib-olla saad jälile mingile saladusele.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled uuendusmeelne ja tegus, sulle ei tehta nüüd ka teiste poolt takistusi. Tõtt-öelda sind eriti ei huvitagi, mida nad arvavad. Ent kallima arvamus on siiski tähtis.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Midagi võib nüüd elus muutuda. Kui oled soovinud juba ammu kohtuda ühe teatud inimesega, aga oled seda edasi lükanud, siis võta temaga täna ühendust.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled julgem ja samas ka originaalne – kui tahad kellegi tähelepanu võita, siis tee midagi ebatavalist. Lihtne on kaasinimesi mõista, neid kuulata ja neile toeks olla.

Neitsi

23. august – 22. september

Meeled on avatud kõigele uuele, suhtud muudatustesse eelarvamuste vabalt. Parim õppevorm on grupitöö, sest valitseb vajadus teistega arvamusi vahetada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Avastad rõõmuga, et ei ole su vanema põlvkonna sugulased midagi nii kivistunud vaadetega. Võib-olla üllatab keegi vanadest eriliste oskusega ja annab sullegi juhtnööre.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oled leidlik, näed võimalusi igapäevatöö tõhustamiseks. Suudad arvatavasti nii kolleegidele kui ülemustele selgeks teha muudatuste vajaduse. Idee tuleks kohe ellu rakendada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Pereringis on meeleolu meeldivalt edasipüüdlik. Ehk alustasite uuendustega juba varem, nüüd on tekkinud meeldiv koostöö – asjad liiguvad kiiremini, kui sa arvata oskaksid.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Julgust on ohtralt, tagasihoidlikkust aga lausa napib. Tunned, et sul on midagi öelda suurematele rahvahulkadele ja sa ei saa sellega rohkem viivitada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sõnadega saab elus paljugi muuta. Pole suurt abi sellest, kui mõtlematult välja pahvatad kõik, mis sul hingel ja südamel. Sea sõnad ritta hoolikalt ja läbimõeldult.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sul on kinnisidee muuta töökoht mugavamaks, tõhustada ka töökorraldust. Selleks, et töökeskkonnas midagi parandada, on tõenäoliselt vaja täiendavaid rahalisi vahendeid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Uus aasta toob värskeid tuuli. Tunned end kui purjekas merel – ehkki iilid on tugevad, naudid liikumist sinetava silmapiiri suunas. Sulle meeldib kiirus ning see, et kõike ei saagi ette aimata, tekitab põnevust ja mitte hirmu. Sinu kõrval on hea kaaslane, kes sinust hoolib ja oskab vajadusel nõu anda.