Felicity Huffman (vasakul) ja Lori Loughlin Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
18. märts 2019, 15:49

Pistist andnud näitlejataridelt nõutakse 500 miljardit dollarit (13)

Ameeriklanna Jennifer Kay Toy nõuab teletähtedelt Felicity Huffmanilt ja Lori Loughlinilt, kes olid oma tütred pistise abil heasse ülikooli saanud, kohtu kaudu 500 miljardit dollarit.

Huffman („Meeleheitel koduperenaised“) ja Loughlin („Lastega kodus“) võeti eelmisel nädalal vahi alla süüdistatuna altkäemaksu andmises oma võsukeste ülikooliõpingute edendamiseks. Ajakirja People andmeil maksis Huffman oma tütre Sofia sisseastumiseksami hõlbustamiseks 15 000 dollarit, Loughlin ja tema moekunstnikust mees aga olid oma kahe tütre õpingute nimel andnud pistiseid poole miljoni dollari väärtuses.

Californias elav Jennifer Kay Toy väidab Deadline.comi andmeil, et kogu USAd raputanud petuskandaali tõttu jäi tema poeg Joshua eliitülikoolist välja. Toy on kohtusse kaevanud nii Huffmani ja Loughlini kui ka mitukümmend teist edukat isikut, kes meelehea abil oma võsukesi nimekatesse ülikoolidesse sebisid. Naine väidab, et aastate jooksul paljustki loobunud, et tema tubli ja usin poeg Joshua heasse ülikooli pääseks. Toy sõnul oli Joshua pürginud mitmesse skandaaliga seotud ülikooli, kuid vastu ei võtnud teda ükski. Haavnud ema järeldab, et ülikoolid eelistasid alatuid pistisemaksjaid.