Pamela Anderson (vasakul) ja Adil Rami.Foto: Imago/AFP/Montaaž
Kõmu
18. märts 2019, 16:32

OHTLIK PAAR: Pamela Anderson võttis jalgpalli maailmameistri enda juurde tagasi, lähedased hoiatavad kaose eest

Sügise alguses tuli uudis, et jalgpallimaailma üks enim kõneainet pakkunud paare - teletäht Pamela Anderson (51) ja Prantsusmaa koondislane Adil Rami (32) läksid lahku. Algatajaks oli Anderson, kes vastas eitavalt Rami abieluettepanekule.

Nüüd on portaali TMZ.com teatel asjalood muutunud ja paar on juba mitmendat nädalat taas koos. Seda hoolimata asjaolust, et Andersoni sõbrad ja perekond on Rami osas skeptilised. Neile ei meeldi, et Ramile meeldib ohjeldamatult pidutseda ja aeg-ajalt lapsikusi teha.

Sisuliselt on Andersoni lähikondlased esitanud talle ultimaatumi ja usuvad, et sellest suhtest ei tule midagi välja. 

Rami ja Anderson armusid 2017. aasta suvel. Anderson on suhte jooksul tundnud pidevalt muret Rami kaksikute pärast, sest jalgpallur eelistas lastega kohtumisele Andersoni lähedust. Anderson leidis, et Rami ei tohi ennast nii jõhkralt oma eelmisest elust lahti siduda.

Samal ajal on Rami püüdnud allamäge veerenud jalgpallurikarjääri tõusule pöörata, aga see on kulgenud raskelt. Vigastuse tõttu pole Marseille'i kaitsja alates 22. detsembrist teinud kaasa ühtegi matši ja Prantsusmaa koondise peatreener Didier Deschamps ei arvanud teda eelseisvates EM-valikmängudeks Moldova ja Islandi vastu koosseisu. Juulis krooniti Rami Prantsusmaa ridades maailmameistriks.