Ema ja tütar 2015. aastal.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
18. märts 2019, 14:01

Skandaalse lapsmissi Honey Boo Boo ema võeti vahi alla (9)

Lapsmiss Honey Boo Boo emana tuntud USA reality-täht June Shannon ja tema elukaaslane arreteeriti Alabama bensiinijaamas.

TMZ.comi andmeil vahistati Mama June'iks kutsutav Shannon kahtlustatuna illegaalse mõnuaine ja selle pruukimisvahendite omamises. Bensiinijaamas löödi käed raudu ka June'i kallimal Geno Doakil - lisaks eelmainitud süütegudele kahtlustatakse teda naisepeksus.

43aastane Doak on politseile tuttav nägu: teda on varem arreteeritud seoses varguse ja sisemurdmisega ning omandi kuritegeliku kahjustamisega. 

Mama June'i pereelu käsitlenud tõsielusarjale „Here Comes Honey Boo Boo“ tehti 2014. aasta sügisel nelja hooaja järel ootamatult lõpp: ilmnes, et Mama June'i kallim Mark McDaniel on tema kunagine kavaler, kes on istunud kümme aastat trellide taga June'i enese vanema tütre Anna seksuaalse kuritarvitamise eest. Tüdruk oli pilastamise ajal kaheksa-aastane. 

2014. aastal oma kavaleri Michael Cardwelliga abiellunud Anna, keda pere hüüab Chickadeeks, kinnitas toona TMZ-le, et Mama June’i värske armulugu on tema ja ema suhted hävitanud.

June'i uus peigmees Doak on figureerinud tema teises tõsielusarjas „Mama June: From Not to Hot“ , milles keskenduti tugevalt rasvunud pereema maovähenduslõikusele ja salenemisele.