Must HuntFoto: KRISTJAN LEPP
Saund
18. märts 2019, 09:17

VIDEO | Must Hunt esitleb uue koosseisuga esimest singlit (1)

Must Hunt avaldas täna muusikavideo tuliuuele laulule “Oota mind ära”. Ühtlasi on see ansambli esimene singel värskes koosseisus, kus lauljana teeb kaasa Freddy Tomingas.

“Sellest aastast alustasime Freddy Tomingaga ja hetkel käib kibe stuudiotöö uute lugude kallal. Meie muusikaline suund on sisetundest lähtuvalt mõnevõrra muutunud ning uus esinemiskava lavavalmis. Hoiame fänne uudistega järk-järgult kursis,” kommenteerib bändi tegevust trummar Marko Atso.

Ta seletab lahti ka singli mõtte: “Kui armastus ei ole ühel hetkel enam nii lihtne ja loomulik ning ei kulge seda rada, millest kõik alguse sai, tuleb teha esimene samm ja lahkuda. Seda selleks, et tulla tagasi tunde juurde, mis oli kunagi väga tugev ja võimas.”

Freddy lisab: “On olnud huvitavad ja töised kolm kuud ja tunne kõige selle keskel on väga hea. Esimesed kontserdid bändiga on seljataga ning usun, et meil on veel palju öelda.”

Must Hunt astub üles 18. aprillil Tallinnas ööklubis Café Amigo, kus tuuakse esimest korda elavale ettekandele nii “Oota mind ära” kui ka mitmed teised uued laulud.