50 NIPPI Moodne Kulm 2019 | ÕL veebi loovjuht Anu Saagim, meigikunstnik Katrin Sangla, modell Kendra-Sheril JoasoonFoto: ERLEND STAUB
Elu
17. märts 2019, 10:32

50 NIPPI | Moodne kulm - väikesed trikid ja imenipid (9)

Kulmumeik on tänapäeval huulte või silmade omaga võrdselt oluline. Vaata videost meigikunstnik Katrin Sangla nippe, kuidas võluda maailma ilusaim kulmujoon.

Praegu on kulmutrend liikunud selles suunas, et jäetakse kasvama pea iga karv. Hoolitseda tuleks pigem selle eest, et kulmud ei kasvaks keskelt kokku. Kui sa ei tunne end kulmi kitkudes väga kindlalt, siis mine pigem professionaali juurde. Nüüd on Eestiski avatud spetsiaalsed kulmusalongid, kus eemaldatakse karvu kuulsuste seas populaarse niiditehnikaga.

Väikesed trikid ja imenipid

Peene otsaga kulmupliiatsiga saad ise karvakesi juurde joonistada või kulmud kogu ulatuses rohkem välja tuua, seega sobib see eriti hästi ebaühtlaste kulmude korral. Katrin soovitab tähelepanu pöörata sellele, et pliiatsi ots oleks hästi terav ja täpne, nii tunduvad juurde joonistatud kulmukarvad loomulikud. Kulmupalett, näiteks puudri- või vahatekstuuriga, on meigikunstnike seas kõige populaarsemad, sest nendega on mõnus teha pehme ja täpne kulmumeik. Selleks on vaja kasutada diagonaalse otsaga kulmupintslit ja täita värviga kogu kulmujoon.

Modelleeri lõpptulemus geeliga

Kui kulmud värvitud, võid karvad fikseerida ka värvitu kulmugeeliga. See sobib eriti hästi lopsakate kulmude modelleerimiseks ja korrastamiseks. Kammi kulmukarvad geeliharjakesega suunaga välja- ja pisut ülespoole. Värvi andvat kulmugeeli võid kasutada juhul, kui sul on perfektsed kulmud, millel ei ole auke ega hõredamaid kohti. Värvi andev kulmugeel püüab kinni ka heledamad ja hallid karvakesed.

Kõige suuremad kulmuapsud:

Vale kulmuvärv

Enamikule inimestele sobivad hallika või roheka alatooniga pruunid värvid. Punakaid pruune tasub karta, sest need sobivad väga vähestele.

Järsud jooned

Tihti tehakse kulmu sisenurgad liiga järsud. Eriti kulmupliiatsit kasutades tasub tähelepanu pöörata hajutamisele ja sellele, et jooned oleksid pehmed. Pliiatsijooni aitab pehmendada ka kulmude kammimine.

50 NIPPI Moodne Kulm 2019 | ÕL veebi loovjuht Anu Saagim, meigikunstnik Katrin Sangla, modell Kendra-Sheril Joasoon Foto: ERLEND STAUB