Marco TasaneFoto: Meelis Tomson
Saund
15. märts 2019, 20:30

VIDEO | Kuula ja imesta! Marco Tasane avaldas uue laulu (49)

Eesti popmuusika särav täht Marco Tasane rõõmustab rahvast taas uue laulu ja muusikavideoga. Seekord on lugu üsnagi sünge sisuga...

Lugu kannab pealkirja "Reeturlik meel". Muideks, sõnad kirjutasid seekord Marcole kaks noort naist: Naistelehe toimetaja ja muusikaajakirjanik Jaane Tomps ja Eesti artistide turundaja Britt Randma.

Randma sõnul arvestasid nad Marcole laulusõnu kirjutades hetketrendidega. "Esoteerika ja tumedad jõud on viimasel ajal kuumemaks teemaks muutunud. Tahtsime välja tuua Marco pahemat poolt, et näidata teda mitmekülgse artistina nagu ta on," sõnab ta.

Tompsi sõnul lepiti Randmaga omavahel juba eelmise aasta novembris kokku, et koos kirjutatakse talle järgmine suur hitt. "Sõbra sünnipäeval detsembris tuli meil ootamatult inspiratsioon peale. Otsisime peol vaikse nurga ja hakkasime koheselt lugu kirjutama. Vist 20 minutit läks ja oli valmis! Saatsime kohe Marcole selle ära," meenutab ta laulu sünnihetke. Randma lisab, et sõber, kelle sünnipäeval lugu sündis, on muusik ja ka seltskond oli peamiselt muusikutest koosnev. "Sealt ka kohene inspiratsioonilaeng!"

Randma sõnul on ka selles loos, nagu ka Marco suures hitis "Kreeka Jumalanna", peategelaseks naised. "Oleme mõistnud, et see haakub Marco pisut dramaatiline lavakarakteriga. Naised on tema loomingus kujutatud kui muusad," selgitab ta.

"Saatanlikest naistest on ka varem lugusid kirjutatud. Üheks tuntumaks Tanel Padari lugu "Saatanlik naine"," lisab ta. Randma ja Tomps usuvad, et uus Marco singel "Reeturlik meel" suudab pakkuda konkurentsi.

Kuidas sulle Marco uus lugu meeldib?