Urmas SõõrumaaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
15. märts 2019, 08:22

Sõõrumaa eiras parkimisreegleid: ma ei parkinud, vaid peatusin, mis on kaks eri asja (23)

Eesti spordi au ja südametunnistuse valvur, Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Urmas Sõõrumaa (58) vitsutas hiljuti verbaalselt dopingupatuseid Mati Alaveri ja Andrus Veerpalu, kuid väidetavalt patustas eelmisel pühapäeval pisut isegi.

Pealtnägija sõnul veetis Sõõrumaa koos tütrega Kalamaja restoranis Ülo ligi tunnikese einestades, olles enne seda parkimisreegleid rikkunud – jätnud oma valge Mercedes-Benz sedaani parkimist keelava märgi alla seisma, ohutuled sisse lülitanud ning sättinud tütre Ülos istuma nõnda, et too näeks, kui parkimiskontrolör autole läheneb.

„Ma ei parkinud, vaid peatusin, mis on kaks eri asja,” seletab Sõõrumaa. Ärimehe ja EOK presidendi sõnul on peatumine parkimiskeelu märgi all kuni 5 minutit igati seaduslik tegevus: „Ma viibisin sees kõigest 10 kuni 15 minutit ja käisin sel ajal ka auto juures jälgimas, et see kedagi ei segaks. 

Sõõrumaal on kahju, et pealtnägija tema ja teisi pargitud autosid ei jäädvustanud, sest tema peatumine keelumärgi all oli tingitud teiste parkijate lohakusest.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.