Rosie O'DonnellFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. märts 2019, 10:23

Isa pilastas Rosie O'Donnellit (2)

USA näitleja ja telesaatejuht Rosie O'Donnell paljastab uues raamatus, et isa oli teda lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitanud. 

„See algas, kui olin alles väga väike,“ rääkis 56aastane mõjukas lesbistaar ajakirja Variety New Yorgi toimetuse juhile Ramin Setoodeh'le, kes kirjutas Rosie'st ja teistest telesaate „The View“ juhtidest raamatu „Ladies Who Punch: The Explosive Inside Story of ‘The View“.

„Kui mu ema suri, lõppes see [pilastamine] veidral kombel ära, sest isa pidi hakkama üksinda viie lapse eest hoolt kandma. Üldiselt ei armasta ma sellest rääkida. Muidugi muudab selline asi iga inimest. Sellisesse olukorda pandud laps - eriti kui pilastajaks on pereliige - tunneb end täiesti abituna ja plindris olevana, sest pilastaja on inimene, kellele sa muidu südant puistaksid,“ vahendab New York Post. 

Rosie oli kümnene, kui tema ema rinnavähki suri. Isa suri 2015. aastal 81 aasta vanuses samuti vähki. Telekuulsus on varem rääkinud, et suhted isaga olid keerulised, kuid pilastamist polnud ta varem maininud.

„Eks isal olid omad probleemid ja deemonid," rääkis Rosie 2012. aastal Piers Morganile. "Kui oled juba 50aastane, ei saa sa olla vihane isa peale selle eest, mis ta 1970. aastal tegi ... Olen talle andestanud.“