Maailmakuulus poplaulja Tina Turner andis 12. augustil 2000 Tallinna lauluväljakul maailmaturnee „Millennium 2000 Twenty Four Seven“ raames kontserdi, mis võib olla üks Turneri viimastest kontsertidesti. Mullust heliplaati „Twenty Four Seven“ reklaamiv kontsertreis jääb staari enda kinnitusel tema karjääri viimaseks.

Foto: Arno Saar
Inimesed
25. mai 2023, 08:31

Artikkel ilmus esmakordselt 14.08.2000

ÕL ARHIIV | GALERII | Vanadaami vapustav kontsert

Kolmapäeval suri 83aasta vanuses rokimaailma kuninganna Tina Turner. Taasavaldame Õhtulehes 14.08.2000 ilmunud artikli, kui lauljanna andis Eestis kontserdi.

„Kontsert oli vapustav,” kinnitas Kersti, 29. “Michael Jacksonistki parem,” oskas ta tuua võrdluse seni rahvarohkeima etendusega Tallinnas. Tina Turnerit kuulas laupäeval pilgeni täis Lauluväljakul rohkem kui 50 000 inimest.

President Lennart Meri kohale ei tulnud, kuid peaminister Mart Laar istus koos perega ja silmanähtavalt nautis Tina esitusi. Pärast kontserti peaministrit lauljatari kätlema ei kutsutud. Turner kohtus oma lühikesel Eestis-käigul ainult siinse kontserdi peakorraldaja Lauri Laubre perega ning sponsorite, Coca-Cola ning Tartu Õlletehase, esindajatega. Kuigi rahvast oli Lauluväljakul murdu.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99