Michael ja Janet Jackson 1995. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. märts 2019, 16:10

Miks pole Janet Jackson oma venna kaitseks sõna võtnud? (1)

Janet Jackson tõusis pärast oma venna Michaeli surma pere mõjukaimaks esindajaks, kuid viimase paari kuuga pöörase hoo sisse saanud pedofiiliasüüdistusi ta ei kummuta. Daily Mirrori andmeil on ülejäänud Jacksonid Janeti peale maruvihased.

Jacksonite pere eesotsas Michaeli vendadega on hukka mõistnud Dan Reedi poleemilise dokfilmi "Leaving Neverland", kus popikuninga omaaegsed lapssõbrad Wade Robson ja James Safechuck kinnitavad, et Michael kuritarvitas neid seksuaalselt. 

"Jacksonid on viimase nädala jooksul arutlenud dokfilmi ja seda, kuidas see Michaeli pärandit mõjutab. Kõik tahtsid, et Janet teeks avalduse ja mõistaks doki hukka, sest tema on Michaeli järel pere tähtsaim liige. Nende meelest pidanuks Janet Michaelit rohkem toetama."

Insaiderite sõnul on Janet alati tahtnud oma karjääri Michaeli omast lahus hoida ega soovi end skandaali segada - iseäranis nüüd, kus tal seisab ees tulus kontserdisari Las Vegases.

Küll aga on avalikkuse ette  jõudnud 1993. aastast pärit video, kus Michaeli ja Janeti õde LaToya Jackson oma väikevenda pedofiiliks nimetab ning ta avalikult hukka mõistab. LaToya oli enda sõnul näinud tšekke hiigelsummadele, mis Michael olevat maksnud neile peredele, kes teda oma poja pilastamises süüdistasid. LaToya ütles, et on ise seksuaalse ärakasutamise ohver ega saa enam oma venna käitumise koha pealt vaikida. "See on neile poistele eluaegseid arme jätnud." Hiljem võttis LaToya aga oma kommentaarid tagasi.