Sergio Denis Foto: AP/Scanpix
Inimesed
13. märts 2019, 13:19

VIDEO | Lavalt alla kukkunud laulja on koomas (3)

Pereliikmed palvetavad Argentiina laulja eest, kes keset kontserti nii õnnetult kukkus, et vaagub haiglas hinge.

Daily Mirrori teatel kukkus 69aastane Sergio Denis Kirde-Argentinas asuvas Tucumani linnas kontserti andes üle lavaserva orkestriauku. Lehe andmeil juhtus see keset romantilist ballaadi, mille peakiri on tõlkes „Helistan sulle hüvastijätuks“. Denis (õige nimi Héctor Omar Hoffmann) sai nii ränki peavigastusi, et haiglas viidi ta kunstlikku koomasse. Laulja hingab vaid masinate abil.

Laulja sõbratar Veronica Monti tunnistas, et Sergio oli talle esmaspäeval mõni minut enne kontserdi algust helistanud ning tunnistanud, et on väsinud ja tahaks pigem magama heita.

„Loodame imet,“  ohkas Veronica. „Sergio räägib igal õhtul Jumalaga ja usub, et Jumal kuulab teda. Loodame õhtupoole juba paremaid uudiseid saada.“ 

Vend Carlos Hoffman rääkis eile kohalikule meediale, et käis Sergiot koos tema poja Federicoga vaatamas. „Rääkisime temaga ja nägime peaaegu märkamatut pealiigutust. Usume, et ta võtab informatsiooni vastu.“ 

Kolm aastat tagasi kukkus tipp-DJ Paul van Dyk Hollandis muusikafestivalil publikule lähemale kõndides lavapõrandas olevast august lausa kümne meetri sügavusele ning langes kukkumise tagajärjel koomasse. Superstaar, kes 2005 ja 2006 oli maailma enimteeniv DJ, murdis selgroo ja sai ajuvigastusi. 

Van Dyk kaebas festivali korraldajafirma ALDA Events B.V. kohtusse. Kohus leidis, et firma ehitatud laval oli ohtlik seista, kuid korraldajad seda Van Dykile ei öelnud. Tänavu jaanuaris määras kohus DJ kasuks 11 miljoni suuruse valuraha, mille seas on nii varasemad kui ka tulevased ravikulud ning saamata jäänud kasum. Ühtlasi sisaldab hüvitis ka tuleval aastakümnel saama jäävaid tulusid ning veel teisi kahjusid.