Jung Joon-YoungFoto: VIDA PRESS
Inimesed
13. märts 2019, 11:30

SKANDAAL LAIENEB: K-popi täht väntas salaja seksivideoid (5)

Lõuna-Korea ühe tuntuma poistebändi Big Bang tähte Seungrit süüdistatakse prostitutsioonivõrgustiku juhtimises. Päev pärast seda, kui Seungri skandaali tõttu ansamblist taandus, tunnistas teine K-popi staar, et on teinud salaja seksivideoid ning neid internetis jaganud.

Lõuna-Korea talendisaatest areenile tõusnud laulja, teletäht ja näitleja Jung Joon-young tunnistas The Guardiani teatel, et filmis salaja oma seksuaalvahekordi ning jagas videoid interneti jututoas teistega. Nende sekka, kes seksivideoid vaadata said, kuulus väidetavalt ka Seungri. 

„Võtan kõik oma kuriteod omaks,“ ütles 30aastane Jung uudisteagentuuri Yonhap vahendatud avalduses. „Filmisin naisi ilma nende loata ja jagasin videoid jututoas. Seda tehes ei tundnud ma erilisi süümepiinu.“ 

Jung kuulutab, et laskub oma ohvrite ees põlvili ja palub andestust. Andestust palub ta ka neilt, kellele tema käitumine pettumust võib valmistada. 

Lõuna-Korea politsei esitas Jungile teisipäeva õhtul süüdistuse ebaseaduslikus filmimises ja visuaalmaterjali lekitamises. The Guardiani andmeil tegutses kõnealuses jututoas lisaks teistele meestele kokku kolm popartisti. Talendiagentuur SM Entertainment eitas kuuldusi, nagu oleks üks neist olnud poistebändi EXO liige. „See on alusetu kõlakas.“