Bam Margera tänavu Eestis. Foto: Robin Roots
Inimesed
13. märts 2019, 10:36

Pereliikmed viisid „Jackassi“ tähe Bam Margera ravile

TMZ.comi andmeil viibib „Jackassi“ täht Bam Margera raviasutuses, kuhu ta läks pereliikmete ja sõprade survel. Möllumehest Eesti e-resident oli viimasel ajal meelemürkide mõju all murettekitavalt käitunud.

Bam oli postitanud Instagrami mitu videot, kus ta oma abikaasa Nicole Boydi aadressil inetusi rääkis. Need on nüüdseks eemaldatud. Hiljem levis internetis video, kus joobes Bam ähvardas oma mänedžeri. Margera seisundi tõttu tuli ära jätta tema esinemine New Yorgi komöödiaklubis.

Nüüd on Margera, kel on Nicole'iga aastane poeg, viidud TMZ.comi andmeil käitumishäirete ravikeskusesse. Pere ja sõbrad loodavad, et endine profirulataja, kes hiljuti käis järjekordselt Eestis, saab kliinikus oma elu joonde.

Esmaspäeval avaldas mitu lähedast, sealhulgas vennanaine Kelly Margera, Instagramis postituse, mis paistis viitavat Margera sõltuvusprobleemidele. Fännidel palutakse Bami oma palveis meeles pidada.

Kelly nimetas sõltuvust hirmuäratavaks ja keerukaks haiglaseks, mis puudutab kogu peret. „Abi andmine ja vastuvõtmine on pahatihti keeruline protsess. Meie pere ei vaja praegu teie sõnu, arvamusi, Instagrami kommentaare ega Facebooki jagamisi. Me vajame teie palveid, palved on võimsad, ja seni kui te pole sel teekonnal meie nahas olnud, pole teil aimugi, mis toimub.“