Kuningliku pere liikmed 11. märtsil Westminister Abbeys. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. märts 2019, 10:30

Üks imeväike detail võib viidata Meghani rasedusvaevustele (6)

Briti kuninglik pere eesotsas Elizabeth II-ga saabus esmaspäeval Westminster Abbeysse Commonwealth Day jumalateenistusele ning nagu viimasel ajal ikka, pälvis enim tähelepanu prints Harry lapseootel abikaasa Meghan.

Teravsilmad märkasid, et hertsoginna Meghan saabus kirikusse ilma uhke kihlasõrmuseta, kirjutab Ilta-Sanomat. Endise näitlejanna vasakus käes säras vaid laulatussõrmus. Veel eelmisel nädalal oli Meghanil Harry enese disainitud kihlasõrmus sõrmes.

Meghan Markle demonstreeris kihlasõrmust esmakordselt 27. novembril 2017, kui prints Harry nende kihlusest teatas. Foto: AP/Scanpix

Soome lehe teatel spekuleeritakse Briti ajakirjanduses, et hertsoginnal on raseduse lõppjärgus käed veidi paiste läinud. Varem on kihlasõrmus õblukesele Meghanile isegi suurevõitu olnud - see on jäänud fotodele, briljandid pihu pool. Vääriskivid on oma looga: suurim briljant on pärit Botswanast, kus noorpaari armastus 2016. aasta suvel lõkkele lõi. Kaks väiksemat briljanti on pärit Harry ema Diana isiklikust kogust.