Jocelyn Savage (vasakul) ja Azriel Clary Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. märts 2019, 09:51

Politsei kahtlustas R. Kelly pruute kollektiivses enesetapus

Chicago politsei kihutas R. Kelly lukskorterisse veenduma, et tema sõbratarid pole kollektiivset enesetappu toime pannud.

Ajakirja People teatel käisid võimuesindajad teisipäeva õhtul Kellyle kuuluvas lukskorteris Chicago kuulsas Trump Toweris. Kardeti, et alaealiste tüdrukute seksuaalses kuritarvitamises süüdistatava laulja sõbratarid kavatsevad endalt üheskoos elu võtta.

Teisest osariigist anonüümse telefonikõne saanud dispetšer edastas politseinikele teatel, et Kelly sõbratar Azriel Clary ja veel neli Kelly ohvrit plaanivad Trump Toweri korteris ühist enesetappu. 21aastane Clary ja Kelly teine sõbratar Jocelyn Savage (23) olid eelmisel nädalal CBSi telesaates üles astunud ning eitanud oma vanemate väiteid, nagu oleks Kelly neid aastaid oma kodus pantvangis hoidnud. Azrieli ja Jocelyni vanemate väitel ei luba laulja neidudel oma perega suhelda, kuid mõlemad eitasid seda.

Politsei saabus korterisse teisipäeva õhtul umbes 17.30 kohaliku aja järgi. Kahtlused osutusid õnneks alusetuks.

Enne kurikuulsa doksarja „Surviving R. Kelly“ eetrissejõudmist oli end Kelly kunagiseks ohvriks nimetav Lizzette Martinez People'ile väitnud, et naised, kes Kelly majas elavad ja teda seksuaalselt teenindavad, on laulja sunnil alla kirjutanud enesetapulepingule. Nad olevat valmis Kelly käsul tapvat ravimidoosi neelama. „Muretsen nende noorte naiste pärast väga.“