Luisa RõivasFoto: Erlend Štaub
Inimesed
12. märts 2019, 13:43

Luisa Rõivas toetab Kaja Kallast: rahvas on öelnud, et ta sobiks peaministriks (352)

Lauljatar Luisa Rõivas avaldab sotsiaalmeedias toetust Reformierakonna esimehele Kaja Kallasele. 

"Mulle tegi samuti suurt rõõmu paljude naiste valimistulemus sel aastal. Eelkõige aga Kaja (Kallas - toim.) isiklik valimistulemus. Üle 20 000 hääle. Artistina tahaksin aplodeerida juba lihtsalt talle endale, selle tulemuse peale," kiidab Luisa Rõivas oma Facebooki lehel.

"Miks mul on hea meel. Esiteks sellepärast, kuidas on terve selle aja kui Kaja Brüsselist Reformierakonna esimeheks tuli tema kallal “võetud” küll tuli liiga hilja - no kurjam kui su kogu elu ja laps on paikne Brüsselis, siis kohe homme lennukile ei hüppa! Jah mõnede meeste arvates kindlasti oleks pidanud, aga on ka teistsuguseid mehi, kel pereväärtustest ka pisut sügavamad arusaamad. Siis ei olnud ta piisavalt veenev oma sõnavõttudes," kirjutab Luisa. 

"Siis kogus Kaja enesekindlust, väljendas end juba konkreetsemalt, sihikindlamalt ja selles osas leiti, et ülbus tuli juba enne valimistulemuste väljakuulutamist tagasi. Halloo... milline see naine siis olema peab? Ja mis ülbus? Öelda, valimisvõitjana, et oma valijatele antud põhilubadusest ei soovi me enne läbirääkimisi loobuda on ju igati loogiline. Ma ei sooviks ka oma soovitud palganumbrist enne tööintervjuud loobuda. Või miks valimised edukalt ja ülekaalukalt võitnud naissoost erakonnaesimehe valimislubaduse eest seismine on ülbus, aga loodetavasti varsti ekspeaministri valimislubaduste kaitsmine on täiesti normaalsus?"

Luisa kirjutab, et talle jääb mulje, et Jüri Ratast ei huvita Eesti tulevik ega koalitsiooni moodustamine, vaid võim. "Ma isegi natuke juba ootan, et millal see Jüri “see on maailma parim valitsus ja parim Eesti mida ma hetkel loon” tegutsema hakkab, sest siis alles hakkab “pulli” saama. Kajale igaljuhul palju õnne veelkord selle mega tulemuse puhul. Rahvas on öelnud, et ta sobiks kenasti Eestile peaministriks, mida ei saa Jüri kohta, ei sel ega ka eelmistel valimistel öelda."