Rowan Atkinson mr Beanina.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. märts 2019, 13:22

Briti koomik sai lehest teada, et pruut on ta mr Beani vastu vahetanud

Briti koomik James Acaster on enda sõnul pühak, et ta on oma elu piinlikema saladuse seni maha vaikinud. 34aastane naljamees sai alles kõmulehest The Sun teada, et tema pruut kaotas südame mr Beanina tuntud Rowan Atkinsonile.

Acaster ja temast kaks aastat vanem näitlejatar Louise Ford kurameerisid kaks aastat ning elasid koos. The Suni teatel ilmusid nende ellu sünged pilved 2013. aastal, kui Louise hakkas mängima ühes lavastuses koos Atkinsoniga (64).

Louise Ford ja Rowan Atkinson 2015. aasta aprillis. Foto: VIDA PRESS

Acaster paljastas oma halenaljaka loo hiljutisel püstijalaesinemisel. „Naljakate asjade rääkimine käib mu töö juurde. Kõige naljakam asi juhtus mu endaga ja ma ei rääkinud seda pikka aega lugupidamisest teiste vastu,“ vahendab The Sun.

„Mind hüljati mr Beani pärast,“ kinnitas Acaster, kelle minisarja „Repertoire“ võib näha ka Netflixis. „Sain sellest teada alles aasta pärast meie lahkuminekut. Tegin lehe lahti ja seal oli suur lugu. Kedagi teist pole eales mr Beani pärast hüljatud,“ lõmpsis koomik. 

2013 lõppes Atkinsoni abielu meigikunstnik Sunetra Sastryga. Neil on 24 aastat kestnud liidust kaks täisealist järeltulijat. Juba järgmisel aastal kolis Rowan Louise'iga kokku. 2017. aasta detsembris sündis neile tütar Isla.