Bar RefaeliFoto: AP/Scanpix
Üritused
11. märts 2019, 18:49

Eurovision saab neli õhtujuhti, kelle hulgas on ka maailmakuulus supermodell (2)

Tänavune Eurovision tuleb nelja õhtujuhiga, kelleks on Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar ja Lucy Ayoub.

1999. aastal, kui Iisrael viimati Eurovisioni korraldas, olid juhtideks kaks naist ja üks mees. Üle-eelmisel aastal juhtisid lauluvõistlust ainult mehed, eelmisel aastal naised, vahendab Eurovision tv. Iisrael otsustas lavale tuua kaks meest ja kaks naist.

Bar Refaeli on supermodell, kel on mitme telesaate juhtimise kogemus. Näiteks juhtis ta 2012. aastal enda loodud modellisaadet "Million Dollar Shooting Star" ning 2013. aastal Iisraeli versiooni talendisaatest "X Factor". 

Erez Talil on seljataga 25 aastat telekogemust, olles olnud nii loojaks kui produtsendiks mitmele saatele, sealhulgas reality show'le "Big Brother". Ta on loonud ja juhtinud telemängu "The Vault", mille formaat on müüdud 23 riigile, tehes sellest Iisraeli populaarseima telemängu.

Assi Azar on Iisraeli üks kuulsamaid telesaatejuhte ja stsenariste, kes on juhtinud kohalikku Eurovisioni eelvooru "Rising Star". Ajakiri OUT on valinud Assi 100 mõjukaima homoseksuaali hulka.

Lucy Ayoub on Iisraeli tõusev täht, kes saavutas oma kuulsuse juutuuberina. Tänaseks on temast on saanud tuntud telesaatejuht. Eelmisel aastal edastas ta Eurovisionil Iisraeli hääletustulemused.