Reet Linna tähistab 50 tööaastat ETV-sFoto: Tiina Kõrtsini
Galeriid
22. juuli 2020, 08:00

ETV 65 | Reet Linna rohkem 50 aastat telekanalis: olen tänulik nendele, kes mind välja on kannatanud (7)

ETV 65. sünnipäeva puhul avaldab Õhtuleht arhiivist lugusid, mis valgustavad telekanali telgitaguseid. See galerii ilmus esmakordselt 11. märtsil 2019, kui Reet Linnal täitus 50 aastat kanalis. 

Täna pärastlõunal täitus telemaja kolmanda korruse koridor muusika, naeru ja lillelõhnaga. Armastatud telenägu ja saatejuht Reet Linna tähistas 50 aastat ETVs.

"Ma võin saateid juhtida, aga kõnesid pidada ei oska," tunnistas tööjuubilar. "Aga olen tänulik nende inimeste ees, kes mul siin on." Õnnitlejate seas olid Reeda uuemad ja vanemad kolleegid. 

Eesti Rahvusringhäälingu päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala viibis samal ajal Iisraelis ning tema õnnitlused andis edasi elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi. "Mida paremat saab üks peatoimetaja tahta, kui et tema inimesed kaasa mõtlevad, uusi ja hulle ideid pakuvad ning on valmis arutama kõike, millest midagi toredat võib sündida." tsiteeris elamussaadete peatoimetaja Peep Kala õnnesoove. "Mõtlemine on see, mis sind nooruslikuks teeb ja see, et sa oled noor ja rõõmus - seda kannad sa edasi meile."

"Olen tänulik nendele inimestele, kes mind välja on kannatanud, sest ma olen viimastel aastatel üsna irisev olnud. Võibolla ühise nimetajaga võibolla nõudlik, aga latt on ka tõstetud juba kuskile, et alt ei taha ka enam minna."

Meeleolukal peol, mille Reet oli nimetanud "50 kirevat varjundit", astusid muusikalise etteastega üles Tiit Kikas ja Peeter Rebane.