Foto: Kalev Lilleorg
Kultuur
11. märts 2019, 15:39

Vaata juba täna! „Kättemaksukontori”, „Padjaklubi” ja „Papade mammade” uued osad esilinastuvad voogedastuses enne tele-eetrit

Kodumaiste menusarjade „Padjaklubi”, „Kättemaksukontor” ja „Papad Mammad” uued osad hakkavad jõudma voogedastuskeskkonda TVPlay Premium enne nende esilinastumist tele-eetris. Kõigi kolme seriaali uue hooaja esimesi episoode saab TVPlay Premiumis juba täna näha.

Homme õhtul telekanalis TV3 11. hooaega alustav „Padjaklubi” ning möödunud pühapäeval 6. hooaja stardi teinud “Papade Mammade” uued osad hakkavad jõudma TVPlay Premiumisse vähemalt 24 tundi enne esilinastumist teleekraanil. Eelmise neljapäeva õhtul 21. hooaega alustanud “Kättemaksukontori” uued kriminaalsed seiklused saab voogedastuse kaudu ära vaadata samal päeval enne tele-eetrisse jõudmist.

„Padjaklubi” 11. hooaeg alustab eksklusiivselt TVPlay Premiumis täna 20.00! Uues hooajas ootab Laura ootab last ja elab ärimehest Christianiga koos. Tõelise blondiini tujud käivad üles-alla ja sõbrannad saavad kokku, et Laurale toeks olla. Maria vajab uut pinda ja võtab lapsepõlvesõber Teoga ette riskantse „kodumängu”. Miša on eluga igati rahul, ta elab autosuvilas ja töötab sealsamas treileripargis, mugav elu muutub aga kiiresti painajaks, kui Kristina tema juurde sisse kolib. Kristina tahab Ameerikasse emigreeruda ja on võtnud kasutusele äärmuslikud kitsidusemeetmed. Kogu seltskond saab uuesti kokku ja kohe lahvatavad ka intriigid heledalt leekima.

„Papade ja mammade” uue hooaja esimeses osas saab Jüri saab kopsaka ettemaksu, et kirjutada mahukas teaduslik raamat, aga ta ei saa linnakorteris keskenduda, naaber puurib, tuvid karjuvad, autod vurisevad. Linnapapad-mammad otsustavad siis maale rahu ja vaikust otsima minna, et Jüri saaks raamatu õigeaegselt valmis. Samas on lähenemas mõlema mamma juubel ja see tekitab koheselt teravat konkurentsi: kumb mamma on ikka nooruslikum ja kummal tuleb ägedam juubelifestival. Volli on kade, et Jürit kui kirjanikku liigselt poputatakse ja ta üritab Mitskini abiga sulemeest narrida. Mitskin saab aga rõõmustava teate: talle sündis lapselaps ja seltskonda lisandub uus ja uhke papa!

„Kättemaksukontor” alustab 21. hooaega sellega, et juhuslik kohvikukülastaja palub Marionil oma kohvrit valvata ja kaob siis jäljetult. Kui järgmisel päeval leitakse tema laip, saavad detektiivid aru, et uus juhtum ootab lahendamist.

Lisaks uutele osadele on TVPlay Premiumis olemas „Kättemaksukontori” kõik 20 varasemat hooaega, „Padjaklubi” 10 varasemat hooaega ning „Papade mammade”  viis varasemat hooaega, kokku ligikaudu 460 episoodi.