Foto: AP / RENE MACURA / Scanpix
Inimesed
12. märts 2019, 14:31

Üks uhkem kui teine: meenuta Jennifer Lopezi hirmkalleid kihlasõrmuseid läbi aegade!

49-aastane Jennifer Lopez kihlus möödunud nädalavahetusel viiendat korda. 43-aastane endine pesapallistaar Alex Rodriguez libistas troopilisel reisil naise sõrme hiiglasliku teemantsõrmuse, mis võib ekspertide hinnangul maksta kuni viis miljonit dollarit.

Varasemalt on laulja ja näitlejatar abieluranda jõudnud kolmel korral. Viimati oli Lopez abielus muusik Marc Anthonyga, kuid tema kuulsaim suhte oli kahtlemata aga näitleja Ben Affleckiga. Paraku jätkus rahva poolt Benniferiks ristitud paaril armastust vaid kaheks aastaks.

Viimase kahe aasta jooksul on J.Lost ja A-Rodist saanud üks populaarsemaid staarpaare, kelle kihlumine ja hiigelsuur kihlasõrmus tekitasid fännides suurt elevust. Meenuta Jennifer Lopezi eelmiseid kihlasõrmuseid ja mehi, kes need talle kinkisid!

Abikaasa nr. 1: Ojani Noa

Foto: AP / RENE MACURA / Scanpix

J. Lo abiellus endise kelneriga aastal 1997 ja läks temast lahku juba vähem kui kaksteist kuud hiljem.

Kihlasõrmus nr. 1

Ojani Noa palus tema kätt pirnikujulise teemantsõrmusega, mis oli väärt vähemalt kuuekohalist summat.

Abikaasa nr. 2: Cris Judd

Foto: Mario Anzuoni/©Splash News/Vida Press

Jennifer ja tema endine taustatantsija naitusid aastal 2001. Ka see abielu ei kestnud väga kaua ja 2003. aasta jaanuariks, kui naine oli kihlatud juba Ben Afflecfkiga, oli paar ametlikult lahutatud.

Kihlasõrmus nr. 2

Foto: Derek Storm / Splash News

Cris Judd valis Lopezi jaoks välja smaragdlõikega teemantsõrmuse, mille hinnaks oli umbes kuuekohaline summa.

Kihlatu nr. 3: Ben Affleck

Foto: Alex Berliner/BEI/REX/Vida Press

J. Lo ja näitleja kohtusid aastal 2002 filmi "Gigli" võtetel. Hiljem löödi koos kaasa ka filmis "Jersey Girl" ja laulja hittloo "Jenny From the Block" muusikavideos. Affleck palus naise kätt sama aasta novembris ja pulmad plaaniti pidada 14. septembril 2003 Californias. Neli päeva enne suurt pidu otsustas mees siiski suure meediakära tõttu pulmad ära jätta. Mõned kuud hiljem teatas paar, et nende suhe on läbi.

Kihlasõrmus nr. 3

Foto: Splash / Vida Press

Ben andis Jenniferile roosa 6,1-karaadise Harry Winstoni teemantsõrmuse, mis võis maksta 1,2 kuni 2,5 miljonit dollarit.

Abikaasa nr. 3: Marc Anthony

Foto: Chris Pizzello / AP / Scanpix

Lauljad abiellusid aastal 2004 ja 2. veebruaril 2008 sündisid nende perre kaksikud: tütar Emme Maribel ja poeg Maximilian David. Jennifer ja Marc teatasid oma lahkuminekust aastal 2011. Anthony andis lahutusavalduse sisse aasta hiljem ja see jõustus aastaks 2014.

Kihlasõrmus nr. 4

Foto: Janet Mayer/Splash News/Vida Press

Anthony palus Lopezi kätt 8,5-karaadise sinise Harry Winstoni teemantsõrmusega, mis läks maksma umbes neli miljonit dollarit.

Kihlatu nr. 5: Alex Rodriguez

Foto: Danny Moloshok / Reuters / Scanpix

Nad hakkasid käima 2017. aasta veebruaris.

Kihlasõrmus nr. 5

Endine pesapallur palus Jenniferi kätt 9. märtsil 2019. Ta valis selleks 15-karaadise smaragdlõikega teemantsõrmuse, mis võib ekspertide hinnangul väärt olla üks kuni viis miljonit dollarit.