Keith FlintFoto: VIDA PRESS
Inimesed
11. märts 2019, 11:30

LEHT: Prodigy tähel oli salasuhe kolme lapse emaga

Briti kõmulehe The Sun teatel oli Prodigy täht Keith Flint olnud enne surma parajas suhtepuntras. 

49aastase tantsumuusikastaari surnukeha leiti eelmisel esmaspäeval tema kodust. Ansamblikaaslased kinnitasid kuuldusi, et Keith oli vabasurma läinud.

Briti kõmuajakirjanduse andmeil oli Flint anunud enne surma, et jaapanlannast abikaasa Mayumi Kai tema juurde naaseks. Väidetavalt olid nad lahku läinud alles mullu. Kuid nüüd on The Sun teada saanud, et abielu purunes juba aastaid tagasi ning viimastel eluaastatel oli Keith kurameerinud kolme lapse ema Faye Kelbie'ga, kellele kuulub nahakliinik. Nad olevat tutvunud Essexis Keithi kodukülas.

Faye Kelbie Foto: Facebook/Faye Kelbie

Armusuhe olevat lõppenud mõned nädalad tagasi, kuid enne surma olevat Keith Faye'ga rääkinud. „Faye on täiesti murtud. Keith kuulus enam kui kaks aastat tema ellu ja ta jumaldas Keithi,“ ütleb The Suni allikas.

Informaatori väitel purunes suhe Flinti tiheda töögraafiku tõttu: Faye polevat suutnud leppida, et tema kallim peab nii palju ringi tuuritama. Kuid nüüd kahetsevat naine kibedalt, et tal polnud Keithi hingevalu ja psüühiliste probleemide sügavusest aimugi. „Ta oleks teinud kõik, et Keithi aidata. Kuid tal on tunne, et Keith langetas otsuse sellele kõigele lõpp teha juba nädalaid tagasi.“