Justin BieberFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
11. märts 2019, 10:55

Justin Bieber palub, et fännid tema eest palvetaksid (1)

Justin Bieber tunnistab värskes sotsiaalmeediapostituses, et tal on käsil rasked ajad, ning palub, et fännid tema eest palvetaksid.

25aastane laulja kirjutab emotsionaalses Instagrami-postituses, et tahab fänne oma elu-oluga kursis hoida. „Mul on väga raske olnud,“ tunnistab Justin, kes enda sõnul ei suuda teiste inimestega kontakti saavutada ning tunneb end väga imelikult. Kuid ta toonitab, et selline olukord on alati normaliseerunud. „Ma ei muretse, tahtsin lihtsalt teie poole pöörduda ja paluda, et te minu eest palvetaksite. Jumal on truu ja teie palvetest on tõesti kasu, aitäh ...“

Ajakirja People allika kinnitusel on oma probleemide tunnistamine endise lapstähe jaoks suur samm edasi. Veebruaris paljastas ajakiri, et laulja saab depressiooni vastu ravi. „Nõustamise ja teraapia iva on jõuda oma enesetunde põhjusteni. Kui mõistad tõtt, räägid seda ka teistele. Justin on praegu siiras ja räägib inimestele oma elu kohta tõtt. Nii et see Instagrami-postitus oli tema paranemise seisukohast oluline,“ nendib People'i allikas.