Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

On ideaalsed võimalused sõlmida meeldivaid ja samas ka kasulikke suhteid igas eluvaldkonnas. Õhtul pead talitsema teravat keelt – ei ole tark välja öelda kõike, mida mõtled!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Hommikupoolik on eriti soodus äriasjade ajamiseks ning läbirääkimiste pidamiseks. Õigeid otsuseid aitab vormistada ka teravnenud intuitsioon.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Maailm tundub kauni kohana, kus koostöö inimeste vahel kenasti sujub. Siiski ei tohiks loota, et nii igavesti jääbki – õhtul on äriasjade ajamine juba raskendatud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Eriti tore oleks, kui saaksid sõpradega kokku lõunalauas, et arutleda ühiste plaanide üle. Mõttevahetus kujuneb põnevaks ning kõigile osapooltele omajagu õpetlikuks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tekib võimalusi, mis sillutavad su teed tööalasele edule. Sinu kordaminekuid märgatakse, küllap saad kiitust ja tunnustust. Võimaldatakse enam tegevusvabadust.

Neitsi

23. august – 22. september

Hommikupoolik sobib armastuse avaldamiseks. Oskad oma tunded meeldivalt sõnadesse panna, öeldu jõuab teisele inimesele otse südamesse ja puudutab teda sügavalt.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Äriasjad laabuvad justkui iseenesest. Suudad olla õigel hetkel õiges kohas, õiged inimesed tulevad sinuga ise rääkima ... Tõenäoliselt ei pea sa edu nimel pingutama.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tööpäeva meeleolud on meeldivad ja harmoonilised. Õigeid otsuseid teed kõhutunde abil. Saad täpselt aru, millal ja mida rääkida, millal aga vaikida ja teisi kuulata.

Ambur

22. november – 21. detsember

Hommikupoole suhtle kindlasti sõprade või mõttekaaslastega. Saad neilt väärtuslikke ideid või siis kinnitust selle kohta, et su mõtted liiguvad õiges suunas.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kui teed vaimset tööd, on su lähenemine loominguline ja paindlik. Kirjatöö edeneb kiiresti, sõnad läheks justkui iseenesest ritta, leiad tabavaid võrdlusi.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui kiirelt tegutsed, suudad ehk ellu viia seni salajas hoitud äriidee. Praegu on lihtne leida kaaslasi, kes sind usaldavad ja su ettepanekutest kiiresti kinni haaravad.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päikese ja Merkuuri toel oled hea suhtleja, mõjud usaldusväärselt lausa esimesest silmapilgust. Leiad täpselt õiged sõnad, kui sul on vaja kedagi mõjutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algamas on meeldivate mõjudega aasta, mil suudad välja tuua oma parimad küljed ja neid teistelegi näidata, samas peidad osavalt enda puudusi. Sa oled populaarne vastassoo hulgas ning sul on lihtne äripartnereid leida. Kui aga soovid end professionaalina tõestada, tuleb tuliselt võidelda.