Lauren ja TanelFoto: Erlend Štaub
Inimesed
10. märts 2019, 21:48

Õnnitlused! Tanel Padar ja Lauren Villmann saavad lapse! (45)

Tanel Padar ja Lauren Villmann saavad lapsevanemateks. Rõõmu uudist jagab Tanel oma Facebooki lehel.

Juulis kihlusid Lauren ja Tanel Como järve ääres. "Kui oled mitu kuud planeerinud, et teed seda 30. juunil... aga lihtsalt õige hetk otsustab saabuda mitu päeva varem... esitlen teile oma kihlatut," kirjutas Tanel pildi juures, kus nad Laureniga Itaalias poseerisid. 

Tanel ja Lauren näitasid end esmakordselt koos avalikkuse ees üle-eelmise aasta novembris, kui nad käisid Saku suurhallis vaatamas Anett Kontaveiti ja Kaia Kanepi tennisematši. Päev hiljem märkisid nad end ka Facebookis suhtes olevaks. Vaid paar kuud enne seda oli Tanel üle elanud skandaalse lahkumineku, kui tuli ilmsiks, et rokkari elukaaslane Kristel Mardisoo oli samal ajal abielus ettevõtja Andreas Metsamaaga.

Mõni aeg hiljem käis Tanel külaliseks saates "Ringvaade" ning Marko Reikop ei jätnud muidugi küsimata, kui tõsine tema uus suhe on. "Nende asjadega on küll nüüd nii, et ei maksa siin midagi ära sõnada. Aga siinkohal ma küll midagi tagasi ei lükka, vastab tõele ja see ei olnud mingisugune promotrikk," vastas Padar. 

LP-le antud intervjuus ei hoidnud Tanel end kiidusõnadega Laureni suhtes tagasi. "Meie omavaheline klapp ja teineteisemõistmine on niivõrd hea – ma pole varem sellist kogenud. Leidsin, et arvestades ka tema karjääri ja tulevikku juristina, on ainuõige asju õigesti teha. Et mitte tekitada minevikku mingit plekki, millest enam lahti ei saa. Et ei jääks muljet, et käisimegi lihtsalt avalikus kohas ennast eksponeerimas. Mina ei ole selline ja Lauren ammugi mitte."

Eelmise elukaaslase Kristel Mardisooga oli Tanel koos kuus aastat. Tanel sai Kristeli abielust teada Gruusias telesaate võttel olles. „Ma sain enne üht võtet teisipäeva õhtul kõne, et Kroonikas ilmub üks artikkel. Ma küsisin, et ahah, mille kohta, kuigi murelikust hääletoonist oli juba aru saada, et midagi head ei ole oodata… ta ütles, et see artikkel on sellest, et ta on abielus,“ rääkis Tanel möödunud aasta lõpus Kroonikale.Tanel paljastas, et pärast minutist kõnet ei osanud ta mingit seisukohta võtta. Pärast seda Kristel ja Tanel enam ei kohtunud, ning Tanel ei soovinud intervjuus teemat ka pikemalt puudutada. „Härrasmees jätab sellised delikaatsed teemad enda teada.“

Tanel on korra juba abielus olnud, neli aastat kestnud abielu modell Katarina Padariga lahutati 2007. aastal.