REET ON ALATI KÄPP: „Alati on ta käpp, kui me entusiastlikult midagi ühiselt ette võtame, alates legendaarsest „Laululahingust” kuni hiljuti avatud ETV surematu muuseumini välja,” kiidab Anu Reeda aktiivsust ja pealehakkamist. Foto: STANISLAV MOSHKOV
Tele
11. märts 2019, 00:01

REET LINNA 50 AASTAT ETVs | Anu Välba: meie kanalit vaadatakse väga palju just Reeda pärast (8)

„Reet Linna on väga äge. Väga äge. Reedata ei kujuta ETV-d ette. Arvan, et väga palju armastatakse me kanalit just tema pärast – ta on soe ja päriselt oma inimene. Reet on eetris – järelikult on kõik hästi,” räägib Anu Välba.

Välba sõnab, et Linna lippab mööda telemaja pikki koridore ringi järjest kergemate sammude ja kiirema hooga ning tema energia on uskumatu ja lahkus piiritu. „Alati on ta käpp, kui me entusiastlikult midagi ühiselt ette võtame, alates legendaarsest „Laululahingust” kuni hiljuti avatud ETV surematu muuseumini välja,” kiidab Anu Reeda aktiivsust ja pealehakkamist. „Me nimelt kogusime kallitelt kolleegidelt muuseumisse eksponaate. Reet andis mõned eriti rariteetsed asjad, millest ühed olid prillid. Prillid on ju teadupärast üks Reeda firmamärke. Näitusel olevad iludused sai ta aastaid tagasi Soomest ja need olid toona väga popid, kuid televaatjad polnud nendega sugugi rahul ja saatsid Reedale isegi kirglikke kirju, et kaunis saatejuht võiks need õudused eest võtta. Tänaseks lebavadki nad vaikselt klaasvitriinis. Kes soovib lähemalt kurikuulsaid prille uurida, on teretulnud me muuseumisse!”

„Reet on lahe, vahetu ja armas inimene, kes ei võta iseend liiga tõsiselt, kuid väga tõsiselt kõike seda, mis tema ümber toimub. On rõõm ja au töötada Sinuga koos, kallis Reet! Elagu Reet!” sõnab Anu.