REET INNUSTAB ELAMA: „Arvan, et „Prillitoosi” suur vaatajanumber tulebki just sellest, et Reet on muutnud pensionäride saate eatuks, ta innustab inimesi elama elu täiel rinnal,” kirjeldab Reet Linnat Karmel Killandi.Foto: Erlend Štaub
Tele
11. märts 2019, 00:01

REET LINNA 50 AASTAT ETVs | Karmel Killandi: Reedale sobib vananemine kadestamisväärselt hästi nii teles kui ka igapäevases elus

„Reet Linna on nagu hea vein, kes läheb aastatega ainult paremaks ja teleekraanil ei vanane ta üldse,” sõnab ETV elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi.

„Üks olulisi põhjuseid, kuidas ta sama säravana püsib kui 50 aastat tagasi ETV-sse tulles, on kindlasti hinges nooruslik mõtlemine ja positiivne ellu suhtumine. Ma arvan, et „Prillitoosi” suur vaatajanumber tulebki just sellest, et Reet on muutnud pensionäride saate eatuks, ta innustab inimesi elama elu täiel rinnal,” lausub Killandi. „Ta on üks väheseid inimesi, kellele vananemine sobib kadestamisväärselt hästi nii teles kui igapäevases elus.”

Karmel ütleb, et Reet Linna on teles mööda koridore käies nagu päike. „Ükskord, kui me rääkima jäime, suutis ta mulle kustumatu mulje jätta oma nädalavahetuse päevakavaga. See oli nii tihe, et mina oleksin juba lõunaks pikali kukkunud. See oli umbes järgmine: alustas ta lapselapse hoidmisest ja temaga mängimisest, edasi läks ta oma tütre juurde, sealt korraks sõbranna juurest läbi, siis käis poes, tegi ära kõik kodused tegemised, õhtuks sõitis ta kuhugi teise Eesti otsa esinema, seal vestles veel kuulajatega, sõitis öösel koju tagasi ja järgmine päev oli täpselt sama tihe. Kuhugi mahtus veel saate ettevalmistus ja intervjueeritavatega suhtlemine. Igatahes mina sain aru, et sellise tempo juurde vananemine ei mahugi.”