Tommy Cash Foto: Alar Truu
Inimesed
9. märts 2019, 15:37

Vene meedia: Tommy Cashi ja Katja Kischuki abielu on reklaamitrikk!

Sel nädalal ilmunud uudis, et Eesti oma kuulus räppar Tommy Cash ja tüdrukutebändi Serebro liige Katja Kischuk abiellusid, oli nagu pauk luuavarrest. Kuigi paar oli ka varem oma kohtingutest Instagramis pilte avaldanud, tundus abielu sõlmimine paljude jaoks siiski väga kahtlane. Ka vene meedia on liidu suhtes umbuslik. 

Üks väljaanne kirjutab, et paari pulmade näol on tegu arvatavasti kavala reklaamitrikiga ning Instagrami paisatud pulmapildid vaid osa Cashi uuest projektist või järjekordsest kiiksuga muusikavideost. Ka teinegi idanaabrite väljaanne kirjutab, et paljud fännid usuvad, et pulmafotod on lavastatud ja abielu ise on lihtsalt PR-lüke, kuna Katja lahkus 2019. aasta alguses Serbro bändist, et soolokarjäärile hoog sisse saada. Seega “pulmad” võib olla lihtsalt endale meedia tähelepanu saamiseks vajalik lüke. 

Väljaanded toovad tähelepanu ka sellele, et Instagrami Cashi ja Kischuki poolt avaldatud piltide allkirjades on mõlemas sees jaatav väljend (yes või i do) mis on teatavasti Cashi kõige uuema albumi pealkiri ("¥ € $”).

 
 
 
View this post on Instagram

I do <3

A post shared by Катя Кищук (@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk___kkkk) on

Siiski on teada, et Kischuk läks aasta alguses lahku oma muusikust poiss-sõbrast Ivan Akurast, kellega kaks aastat armurõõmu oli jaganud. Populaarseim teeoria selle kohta, miks paar lahku läks, tundub eriskummaline - väidetavalt on Akura hoopis homoseksuaalne ning kuna ta sellest nüüd aru sai, jättis ta Kischuki teise mehe pärast maha. Kischuk ise ei ole kuulujuttu kinnitanud ega ümber lükanud.

 
 
 
View this post on Instagram

She said yes!!!!@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk___kkkk

A post shared by “¥€$” NEW ALBUM OUT NOW! (@tommycashworld) on