Sharon Osbourne Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. märts 2019, 10:00

Sharon Osbourne tümitab Jacko väidetavate ohvrite emasid

Ozzy Osbourne'i sõnakas kaasa Sharon avaldas Michael Jacksoni pedofiiliaskandaali teemal arvamust: tema tümitab popikuninga väidetavate lapsohvrite emasid, kes oma poegadel Jacksoniga ühes toas magada lubasid.

66aastane Sharon heidab Wade Robsoni emale Joy Robsonile ja James Safechucki emale Stephanie Safechuckile ette kuulsusest hüpnotiseerumist.

„No kuulge, kas te lubaksite oma pojal Ozzyga ööd veeta?“ ütles 70aastase rokkari abikaasa Sharon The Suni teatel. „Ei lubaks. Te küsiksite: „Mis jama see on?“ Keegi ei lubaks seda. Mind ajasid marru hoopis nende poiste vanemad. Kuidas saab kuulsusest niivõrd hüpnotiseeritud olla?“

Sharon usub, et Wade'i ja Jamesi emad ihkasid kokkupuudet „selle seksika ja võimsa tööstusharuga“. 

Sharon Osbourne'iga on paljud ühel nõul: Twitteris on Joy ja Stephanie käitumist krõbedate sõnadega kritiseeritud.

Kuid Briti leht Daily Mirror avaldab Michaeli väidetavate ohvrite loos tahu, mis on seni varju jäänud. Austraalia päritolu Wade Robsoni isa Dennis tappis end 2002. aastal. Pere oli pärast Jacksoniga tutvumist siirdunud USAsse, kuid Wade'i vanemate abielu purunes ning Austraaliasse naasnud isa võttis endalt elu. Wade on öelnud, et isa oli bipolaarne ning kannatas ärevuse ja depressiooni all, kahtlustades, et Jackson on tema poega seksuaalselt kuritarvitanud. 

2009. aastal tegi enesetapu ka Evan Chandler, kelle poeg Jordy kinnitas 1993. aastal, et Jackson oli teda pilastanud. Kuulu järgi maksis poptäht Chandlerite perele 23 miljonit dollarit, et nad süüdistusest loobuksid.