Kaunid Kontserdid KäsmusFoto: Promomaterjal
Inimesed
7. märts 2019, 20:08

Muusikasündmus „Kaunid kontserdid Käsmus” võlub sel aastal armastusega

Muusikasündmus "Kaunid kontserdid Käsmus 2019. Armastusega kaptenikülast" toimub sel aastal kõige kaunimate eestikeelsete kontsertidega mai lõpus.

Kontserdid toimuvad ajavahemikus 22.-30. mai, vahendab pressiteates produtsent Villu Veedla. Sarja keskseks teemaks saab armastus – suur ja universaalne tunne, mida tunneme tihtilugu romantilise partneri, sõprade, riigi ja miks mitte ka looduse, maailma ja inimkonna vastu.

Publikuni proovitakse tuua parim visioon armastusest, mis on sümbioosis Käsmu maagilise kapteniküla miljöö ja kõige kaunimate kontsertidega.

Lisaks heale muusikale pakuvad varasuvistel maiõhtutel erinevaid maitseelamusi Käsmu kohalikud küpsetajad ja Arkna mõis, kes valmistavad esmakordselt sarja ajaloos põnevaid ja trendikaid Käsmu-teemalisi suupisteid, mis peaksid perfektselt sobima Käsmu lahe kaldal kontserdi nautimiseks.

Kavasse kuulub teiste seas Tomi Rahula bändi juhatusel ja koos mitmete parimate Eesti artistidega suurkontsert "Kaunimad armastuslaulud", mis on siinmail ilmselt seni suurim armastajatele suunatud galakontsert, mis lähiminevikus toimunud.

Samuti on esmakordselt sarja kaasatud etendus "Mida mehed tegelikult tahavad?". Koos Margus Vaheri, Eero Spriidi, Jesper Parve ja erikülalise Krista Lensiniga lahkab see ausalt ja humoorikalt meeste ja naiste omavahelisi suhteid.

Lisaks toimuvad kontserdid paljude armastatud Eesti levimuusika klassikutega nagu Dagö, Marko Matvere, Rein Rannap, Ott Lepland, Ines, Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus jt.

Lisainfot ja täpsema programmi leiab Piletilevist.