R. Kelly sel kolmapäeval tehtud vahistamisfotol. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
7. märts 2019, 12:38

R. Kellyt süüdistatakse 13aastase tüdruku vägistamises (4)

Detroidi politsei uurib süüdistust, mille kohaselt seksis R. Kelly 13aastase tüdrukuga ning nakatas ta hiljem herpesesse.

Chicago võimud on esitanud 52aastasele lauljale süüdistuse kümnes seksuaalse kuritarvitamise episoodis seoses nelja ohvriga, kellest kolm olid intsidendi ajal alla 17. Kelly eitas süüdistusi hiljutises telesaates üliraevukalt.

Nüüd aga ähvardab superstaari uus kohtuasi seoses nüüdseks 30aastase naisega. Väidetav ohver oli enda sõnul 13aastane, kui toona 35aastane laulja temaga Detroidi hotellitoas seksuaalvahekorras oli. Mõni nädal hiljem seksitud juba laulja helistuudios. 

Järgneva nelja aasta jooksul olevat neiu korduvalt R. Kelly Atlanta kodus käinud. Seal nakatanudki R&B-täht tüdruku herpesesse. 

Nüüdsel ajal elab naine Michiganis, kuid Detroidi politseiülem James Craig kinnitas ajakirjandusele, et uurijad plaanivad väidetava ohvriga vestlema sõita. 

Kautsjoni vastu vabaduses viibiv R. Kelly võeti eile taas vahi alla, sedapuhku seoses maksmata jäänud alimentidega, mida on kogunenud 161 000 dollari jagu. 

Aasta algul kaebas ka Faith Rodgersi nimeline 21aastane naine R. Kelly New Yorgi ülemkohtusse, väites, et laulja vägistas ta 19 aasta vanuses ning nakatas ta herpesesse.