ANU SAAGIM, AIN VAGA, SIRJE PRESNAL Saade "Puuduta mind"Foto: Tiina Kõrtsini
Puuduta mind
7. märts 2019, 11:24

Vaata saadet „Puuduta mind“ igal neljapäeval kl 22.15 TTV kanalil ning kordusena kl 10.45

„PUUDUTA MIND“ 69. SAADE | NAISTEPÄEVA ERI | Taimetark Ain Vaga: naine on unikaalne looduse ime (7)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid.

Kuna meie saade on ÕL TVs kogunud hulganisti vaatajaid, siis tegi TTV meile ettepaneku näidata seda ka nende kanalil.

Seega, lisaks neljapäevasele saatele ÕL TVs kell 18 võite saateid "Puuduta mind" kaeda ka neljapäeva hilisõhtuti kell 22.15 TTV kanalil ja kordusena reede hommikul kl 10.45

AIN VAGA saates "Puuduta mind" Foto: Tiina Kõrtsini

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi "Puuduta mind" 69. saate külalisteks on taimede energia tunnetja Ain Vaga ja seda juba täna õhtul kell 22.15 TTVs ning kordusena reede hommikul kl 10.55 

Pikaajalise ja kõrgetasemelise uurimistöö tulemusel on saarlasest taimetargal Ain Vagal hiljuti valminud ka unikaalsed orgaaniliste taimeõlide retseptid. Tema mentor ja nõustaja taimemaailmas oli Aleksander Heintalu, tuntud ka kui Vigala Sass, kes oli ravitseja ja põllumajandusteaduste doktor.

Iga taim on Aini õliretseptidesse valitud nii, et taimede vägi kokkusegatuna võimendub ja mehe sõnul teeb ka seda tarbiva naisega lausa imet. 

ANU SAAGIM, AIN VAGA, SIRJE PRESNAL; Saade "Puuduta mind" Foto: Tiina Kõrtsini

Ain Vaga (62) haridus on kesk-eri põllumajanduslik, üle kolmekümne aasta praktikat ravimtaimede, orgaaniliste tehnoloogiate, toitainete, feng shui ja geobioloogia alal.

2014 - 2019 tegelenud toortoidu ja tervisliku toidu propageerimise ja nõustamisega. Spetsialiseerunud ilutoodete väljatöötamisele, ilu säilitavate toitainete uuringutele ja ravimtaimedele. Orgaanilise õlikosmeetika toodete väljatöötamise tootejuht.

2013 - 2014 projekti "Facial oil elixir" orgaanilise õlikosmeetikasarja näoõliretseptide ja tootedisaini väljatöötamine, juhendajateks farmakoloog/fütoterapeut Tatjana Gorbunova, põllumajandusteaduste doktor Aleksander Heintalu.

2012 - 2013 ravimifirma Siberian Healt Eesti reklaamikampaania ja reklaamtrükiste "Orgaanilised mineraalid" väljatöötamine ja teostamine, juhendaja T. Gorbunova.

1998 - 2000 projekti "Sassi Palsam" retsepti maitseomaduste parandamine, toote tehnospetsiifika, disaini ja etiketi väljatöötamine, juhendajad: A. Heintalu, disainer Asko Künnap.

1995 - 1996 projekti "Dry Gin" retsepti väljatöötamine ja eeterlike õliekstraktide tootmise tehnoloogiajuhendi koostamine, projekti kalkulatsioon, juhendajad: prof. Koit Lääts, prof. Raivo Vokk, prof. Margus Lopp, Mihkel Mandel, Tiiu Kosina.

1988 - 1989 kultuuripäevade "Saaremaa Suvi 1989" saarlaste ülemaailmne kokkutulek, 14 päevalise suurürituse korraldamine ja läbiviimine. 

Vaata saadet „Puuduta mind“ igal neljapäeval kl 18 ÕL veebist ja FBst ja kl 22.15 TTV kanalil ning kordusena kl 10.45

Nüüd on võimalik kõiki saateid kuulata ja alla laadida ka Soundcloud`ist SIIT!

ANU SAAGIM, AIN VAGA, SIRJE PRESNAL Saade "Puuduta mind" Foto: Tiina Kõrtsini