Mihkel Raud ja Brigitte Susanne HuntFoto: Erki Parnaku
Tele
8. märts 2019, 12:00

Brigitte Susanne Hunt juhib esmakordselt telesaadet: olen puterdanud ja olnud kapsasuu, aga õnneks pole otse-eeter! (6)

Pärast teist „Eesti muusika karika” võttepäeva tunnistas esmakordselt telesaadet juhtiv raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, et endalegi üllatuseks polnud tal mitte mingit lavanärvi.

Pühapäeva õhtul jõuab TV3 ekraanile saade „Eesti muusika karikas”, mis on varemgi ühel hooajal ekraanil olnud. Seekord juhivad saadet Mihkel Raud (kes oli saatejuht ka aastal 2005 – toim.) ja Brigitte Susanne Hunt. Viimane teeb telesaatejuhina debüüdi. 

„Ma olen täiesti šokeeritud! Esimesest sekundist saadik, kui lavale läksin, polnud ma üldse närvis ja ma mõtlesin, et mis toimub? Aga nüüd, teisel võttepäeval, tuli esimest korda närv sisse, kui Ron (Brigitte elukaaslane – toim.) tuli publikusse. See oli päris huvitav!” sõnab Hunt.

„Õnneks pole tegemist otse-eetriga," ütleb Brigitte, et kui midagi peaks sassi minema, siis ei juhtu sellest miskit. „Jumal hoia! Mis siis saab, kui tuleb otse-eeter!” tekitab mõte sellest siiski väikese närvi. „Ma olen korralikult puterdanud, kapsasuu olen olnud. Aga hommikul sain kiita, vast polnud siis viga!”

Igapäevaselt raadios töötav Hunt tunnistab, et on küll rääkimisega harjunud, kuid vahepeal läheb tekst ikka sassi. „Aga siis ma võtan kohe uuesti. Ma ei ole ideaalne, seda teavad kõik. Mihkel on ideaalne!” naljatleb ta.

Brigitte juhib saadet koos vana kala Mihkel Rauaga, kellele jagub tal vaid kiidusõnu. Tema sõnul on mees suurepärane inimene. Kui alguses arvas Brigitte, et Mihkel on pigem kuri, siis tegelikult nii ei ole. „Ma ütleks vastupidi – ta väga hoiab ja austab mind. Seda on tohutult tore näha. Niivõrd intelligentne ja andekas inimene nagu Mihkel Raud suudab võtta mind nii… kuidas ma ütlen? Ta on mu nii omaks võtnud kuidagi,” on Hundi sõnul nad kolleegid suure K-tähega.

„On tore, et Mihkel ei ole mitte mingis mõttes seksistlik, ei mõtle, et mis noor blond tuleb kuskilt Powerist mölisema. Just vastupidi! Ta teab, milleks ma võimeline olen, ja mul on hea meel olla professionaal professionaali kõrval,” ütleb ta.

Kui tuleks aga uuesti otsustada, kas võtta vastu saatejuhi suur roll, vastab Brigitte hetkegi mõtlemata: „Loomulikult! Siin saab ju tasuta süüa!”