R. Kelly Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. märts 2019, 12:35

R. Kelly kinnitab pisarsilmi, et ta pole tüdrukuid pilastanud (1)

R. Kelly kuulutab esimeses vahistamisjärgses intervjuus raevukalt ja pisarsilmi, et väited, nagu ta oleks aastakümneid noori tüdrukuid seksuaalseid kuritarvitanud, on lollid, ebatõesed ja ebaõiglased.

„Ma ei teinud seda, ma pole üldse selline, ma võitlen, kurat, oma elu eest,“ peksis 52aastane laulja endale CBSi intervjuus vastu rindu, hääl murdumas. Kelly toonitas, et kohus on ta varem õigeks mõistnud ning seega pole uued süüdistused tema suhtes ausad. 

Eelmise nädala esmaspäeval vabanes Kelly 100 000 dollari suuruse kautsjoni vastu trellide tagant. Mõni päev varem oli talle esitatud süüdistus 10 kuriteoepisoodis seoses nelja ohvriga, kellest kolm olid seksuaalse kuritarvitamise ajal vanuses 13-17. The Guardiani teatel ulatub vanim väidetav seksuaalkallaletung 1998. aasta maisse.

Prokuröri väitel tutvus Kelly ühe alaealise ohvriga restoranis, kus too oma 16. sünnipäeva tähistas. Teise ohvriga tutvus laulja 2008. aastal Chicagos - neiu palus staarilt, kes oli tollal kohtu all seoses lapspornosüüdistusega, autogrammi.  Prokuratuuri valduses on kaks skandaalset seksivideot, kus Kelly on vahekorras väidetavalt 14aastase tüdrukuga ja urineerib talle näkku. Videod andis võimudele üle advokaat Michael Avenatti, kes esindab protsessil seitset klienti - kolme väidetavat ohvrit, kaht lapsevanemat ning kaht informeerijat.