NikaFoto: Robin Roots
Saund
6. märts 2019, 10:53

Moldova euroloo võistlusel osalenud Nika: pakkumine sattus minu kätte naljana (1)

„Ei ole saladus, et töötan juba pikalt Moldova muusikutega. Pakkumine sattus minu kätte alguses naljana, aga nõustusin siiski Lemonique’i tiimi aitama. Lindistasime laulule minu taustavokaali ja seejärel sattusin nendega esinema,” räägib „Eesti laul 2018” finalist Nika, kes osales sel aastal hoopis Moldova euroloo võistlusel.

Nika sõnul erines „Eesti laul” Moldovas toimunud „O Melodie Pentru Europa” (Meloodia Euroopale – rumeenia k.) konkursist väga palju. „Võin julgelt „Eesti laulu” kiita, sest oleme tehniliselt kõvasti arenenud. Samas on Moldovas häid artiste, kes laulavad nii, nagu see oleks nende viimane kontsert – kohe on tunda, et häälelises osas on palju tööd tehtud.”

Lemonique jäi konkursil kolmandaks, kuid Nika on selle kohaga rahul. „Iga väike samm on juba hea. Eurovisionile tahaksin ikka pääseda, sest usun, et seal on palju põnevat,” lisab ta.

Oma praegused väljavaated on lauljatar suunanud ka Eestist kaugemale. „Kohe pärast „Eesti laulu” pääsesin Kasahstani lauluvõistlusele „Voice of Astana”, kus pääsesin enda kirjutatud lauluga „Be Mine” finaali. Saalis oli ligi 15 000 inimest,” meenutab ta. „Muidugi esinen ka Eestis. Jõudsin Moldovas lisaks euroloo konkursil osalemisele ka uusi laule lindistada ja võin nüüd julgelt öelda, et albumi kontseptsioon on varsti valmis. Ma ei ole harjunud rääkima, vaid tegutsema, seega uudiseid on tulevikus veel tulemas,” lubab Nika.