Keili SükijainenFoto: TV3
Tele
6. märts 2019, 10:30

TV3 taaselustab 23. sünnipäeva puhul saatepäevadiktorid

TV3 tähistab täna 23. sünnipäeva ja selle auks taaselustatakse saatepäevadiktorid, kes juhatavad programmi meeleolukalt sisse ning loovad mõnusa peotuju.

Olid ajad, mil diktorita ei saanud hakkama ükski korralik telekanal, sest just programmidiktor oli vaatajate kodudes oodatud teletuttav, kes juhatas sisse algavad saated-sarjad ning lõi otse-eetrisse mõnusa meeleolu.

Annely Adermann Foto: TV3

Eriüllatusena tervitabki TV3 sünnipäevadiktoritena televaatajaid „Seitsmeste“ naispere – Sirje Eesmaa, Ingrid Teesalu, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof, Eve Heinla, Anna-Maria Makko ja Annely Adermann. Sünnipäevadiktorid alustavad saadete teadustamist „Vaprate ja ilusate“ eel ning lõpetavad hilisõhtul sensitiivide sarja sisse juhatamisega, vahendab TV3 PR- ja turundusspetsialist Kadi Poll saadetud pressiteates. 

Kadri Pikhof Foto: TV3

TV3 kunagisteks saatepäevadiktoriteks olid Eve Kallaste, Irmeli Karja, Mari Torga, Annely Adermann, Kätlin Kontor ning diktoriametis on tuule tiibadesse saanud näiteks ka Teet Margna ja Anneli Lahe, kes on tänaseni televisiooniga seotud.

Vaata lõbusat tervitusvideot: