Brian Austin GreenFoto: Vida Press/Vida Press
Tele
5. märts 2019, 13:36

Mis on saanud „Beverly Hills, 90210“ staaridest?

Hiljuti teatas telekanal Fox, et sel suvel jõuab teleekraanile „Beverly Hills, 90210” uus versioon, mil nimeks „90210”. Kaheksast kunagisest peategelasest löövad uues sarjas kaasa kuus.

Kuigi Luke Perry pidi „Riverdale'i” kõrvalt sarjas osalema nii palju kui võimalik, sai talle saatuslikuks insult, mille tõttu ta 4. märtsil suri. Kinnitust ei ole ka andnud Shannen Doherty.

Küll aga näevad televaatajad kunagisi peaosalisi, kelleks on Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green ja Tori Spelling.

Õhtuleht tegi ülevaate, millega on staarid pärast „Beverly Hills, 90210” lõppu tegelenud.

Jason Priestley (Brandon Walsh)

Jason Priestley (Vida Press/Vida Press)

Jasoni suureks kireks pärast sarja sai autosport. Ta lõi kaasa Kanada telesarjas „Call Me Fitz”, kus mängis kasutatud autode müüjat, samuti oli ta eestlastelegi tuntud sarja „Seitsmes taevas” režissöör. Ta on abielus meigikunstnik Naomi Lowdega ning neil on kaks last.

Jennie Garth (Kelly Taylor)

Jennie Garth (Vida Press/Vida Press)

2002.–2006. aastani mängis ta sarjas „What I Like About You”. 2012. aastal alustas tema tõsielusaade „Jennie Garth: A Little Bit Country”.

Ta on kolme tütre ema.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

Shannen Doherty (Vida Press/Vida Press)

Doherty oli sarjas vaid neli hooaega, sest tema diivalik käitumine sundis režissööre ta sarjast välja kirjutama. Aastatel 1998-2001 mängis Shannen seriaalis „Võluvägi”, kuid lahkus ka sealt enne sarja lõppu, sest ei saanud kaasnäitlejatega läbi.

2015. aastal diagnoositi tal rinnavähk. Kaks aastat hiljem oli näitlejanna remissioonis ehk normaliseerunud seisundiga, kuid mitte päris terveks tunnistatud.

Tori Spelling (Donna Martin)

Tori Spelling (Vida Press/Vida Press)

Spelling on kaasa löönud sarjas „So Notorius”, kuid vahetas peagi komöödiad tõsielu vastu välja – ta osales kuus hooaega koos oma abikaasa Dean McDermottiga sarjas „Tori & Dean”.

Tori on kirjutanud ka mitu raamatut, üheks neist on ka tema autobiograafia „Stori Telling”, mis oli New York Timesi bestsellerite tipus.

Hetkel on Tori ja tema abikaasa seadusega pahuksis ning lähevad väidetavalt 205 000 dollari suuruse võla tõttu kohtusse.

Brian Austin Green (David Silver)

Brian Austin Green (Vida Press/Vida Press)

Brian Austin Greenil on pärast seriaali lõppu väga hästi läinud. Ta on kaasa löönud sarjades „Growing Pains”, „The Twilight Zone”, „Smallville”, „Viharavi” ja „Terminaator: Sarah Connori kroonikad”.

2010. aastal abiellus ta Megan Foxiga ning neil on kaks last. Eelmisel aastal otsustasid nad aga oma 11 aastat kestnud suhte lõpetada ning lahutasid.

Ian Ziering (Steve Sanders)

Ian Ziering (Vida Press/Vida Press)

Ziering on olnud üks peaosalisi „Sharknado” filmiseerias. Ta andis ka oma hääle Vinnie’le animasarjas „Mootorratturhiired Marsilt” ning osales Ameerika „Tantsud tähtedega” saates.

Ta on abielus Erin Ludwigiga, kellega tal on kaks last.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)

Gabrielle Carteris (Vida Press/Vida Press)

1995. aastal sai Carteris oma jutusaate, mis kestis küll ainult ühe hooaja.

Ta on andnud oma hääle mitmele videomängule ning teinud pisirolle sarjades „N.C.I.S.”, „Nip/Tuck”, „Kurjuse kannul” jne.

Ta on olnud üle 25 aasta abielus börsimaakler Charles Isaacsiga. Neil on kaks last.