Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 8. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ehkki tundub, et tegutsemist on palju mitmel alal, tuleks raudselt leida aega kallimaga koos olemiseks. Kui sa ei saa temaga õhtut veeta, siis saage päeval kokku ja lõunatage.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nii kui hommikul silmad avad, naeratab maailm sulle vastu! Oled reibas ja valmis tegusaks tööpäevaks. Asjad edenevad kiirelt ja tõhusalt. Sinu tublidust märgatakse.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

See, mis toimub praegu su tööasjus, on paljuski varasema tegevuse vili. Seega tuleb rahulolematuse korral peeglisse vaadata. Võid teisteltki saada tagasisidet tehtu kohta.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui partneriga ühist äri ajad, võite nüüd tagasi pöörduda teemade juurde, mis kunagi pooleli on jäänud ning viia lõpuni tehingu, mis vahepeal nii-öelda riiulis seisis.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Vanem põlvkond vajab sinu abi kas välismaalastega asjade ajamisel või siis moodsa tehnoloogiaga ümber käimisel. See, mis sulle lihtne, võib teisele keerukas olla.

Neitsi

23. august – 22. september

Ka tundlik inimene võib mõnes olukorras üsna jõuliselt käituda. Suhtlus armsamaga nõuab aga taktitunnet – tal on valusaid küsimusi mineviku teemadel.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Vestlused sugulastega rahalistel teemadel on paratamatud. Ära püüagi neist mööda hiilida, vasta sõbralikult ka neile küsimustele, mis on sinu meelest mõttetud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Peaksid leidma võimaluse kallimaga koos olemiseks. On tavapärasest lihtsam oma tundeid välja näidata. Suur julgus on näidata enda nõrgemat, haavatavat poolt.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sead teiste vajadused enda omadest olulisemaks. Võib-olla on keegi sulle armsatest inimestest abitus olukorras. Ära pelga talle näidata, et oled olemas, oled vajadusel ta kõrval.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Armuelu võib sul olla kirju ja ebastabiilne. Kui tunned, et partner su külge klammerdub, pead õigemaks kiiresti sääred teha. Sõprade suhtes oled märksa sallivam.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tööasjad sujuvad kõige paremini siis, kui kollektiivis valitseb inimlik õhkkond, kus üksteisest hoolitakse, vajadusel lohutatakse ja julgustatakse. Väljenda oma tänutunnet.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sinu hinge toidavad kultuurielamused. Millal sa aga viimati käisid kunstinäitusel, teatris või kontserdil? Ehkki kohustused on tähtsad, vajab sinu hing ka vaimutoitu!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algamas on põnev aasta, mis annab mitmesuguseid võimalusi. Rahaasjus on oodata edenemist, tekkivad võimalused tuleb välkkiirelt ära kasutada. Suhted toimivad suurepäraselt, võid leida uusi sõpru, kes jäävad su kõrvale kogu eluks.