Maarja JakobsonFoto: Raivo Tasso / Ekspress Meedia
Inimesed
4. märts 2019, 16:42

Palju õnne! Näitlejanna Maarja Jakobson saab neljanda lapse (10)

Näitlejanna Maarja Jakobson jäi "Õnne 13" võtetel silma beebipunuga. Kuid tegu ei ole üldsegi mitte seriaali jaoks tehtud võltsi beebikõhuga, vaid Jakobson on täitsa päriselt lapseootel ning laps peaks sündima juba üsna pea, aprillis!

Jakobsoni sõnul on tähtaeg 20. aprillil ning teada on ka sugu: sündimas on tüdruk!

Tegu on Jakobsoni neljanda lapsega. Naise sõnul on rasedus kulgenud probleemideta. "Seekordne rasedus on kõige kergem olnud. Kuidagi kogemust on rohkem ja hirmu ei ole. Kõik on väga hästi läinud!" sõnab ta.

Maarjal ja Paulil on juba kolm last – aastal 2008 sündinud Johannes, 2010. aastal sündinud Lukas ning 2013. aastal sündinud Linda.

Aastal 2013 Maalehele antud intervjuus ütles toona kolmandat last oodanud Maarja, et kolm on tema arvates miinimum. „Kui jumal annab, tuleb ehk veelgi... Üks-kaks last, seda on ju vähe. Minu kolmese olukorra puhul on muidugi kiitjaid, aga on öeldud ka, et kuule, äkki läheb paljuks. Et kui on liiga palju lapsi, võid muutuda asotsiaalseks...“ rääkis ta.

Maarja abikaasa Paul tegutseb edukalt toidukaubaäris. Paari aasta eest kirjutas Ärileht Tartu ülimenukast Võru tänava ääres asuvast Siriuse burgeriputkast, mida teavad kõik tartlased ja linnas õppivad tudengid. Ettevõtmise taga seisid vähemalt siis veel isa-poeg Paul ja Tõnu Lehto, kellel oli ülikoolilinnas mitu samalaadset müügikohta. Tänase seisuga kuulub näiteks Paulile Ringtee Kiirtoit OÜ, mille tegevusalaks on toidukaupade jaemüük, on Kroonika kirjutanud.