Margus Vaheri bänd KobraFoto: www.facebook.com/KOBRAbandfanpage/
Saund
4. märts 2019, 15:59

Margus Vaheri bändikaaslane kaotas vegandieediga pea 30 kilo (1)

Eesti telemaastiku ainus vegansaade "Ela hästi" alustab kolmanda hooajaga. Saates selgub, et laulja Margus Vaheri uue bändi Kobra basskitarrist on vegan ning tänu elustiilimuutusele kaotas ta palju ülekilosid.

Margus ise suur kokkaja pole, tema kulinaarsed katsetused jäävad peaaegu dekaadi taha. "Tegin oma viimase toidu 2010. aastal. Mäletan, et siis tuli mul väga hästi välja omlett, praekartul, tuunikala pasta ja selge lõhesupp. Praegu käin palju väljas söömas," muigab ta.

Saates valmib rokkarite käe all terve taldrikukäis šokolaadiseid banaanipulkasid, muuhulgas selgub, et ka teineteisele osutub uudiseks, et bändis on mitu veganit!

"Teen palju ülitervislikke smuutisid ja viimaste kuudega olen rohkem taimsele toidule jäänud, sest bändimees peab hea välja nägema," avaldab basskitarrist Mart. "Hommikuti püreestan banaani kaerapiimaga, panen müslit peale, lisaks pähkleid ja rosinaid ja ongi hea hommikusöök. Olin kunagi 106 kg, aga nüüd olen 79 kg."

Kes on aga Kobras veel taimetoidu-lembesed ja kes suisa veganid, see selgub juba täna õhtul kell 20:45 uuenenud TTV kanalil saates "Ela hästi".