Emma Bunton ja Jade JonesFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. märts 2019, 17:21

Vürtsitüdruk Emma Bunton valmistub oma kauase kihlatuga abielluma

Endine vürtsitüdruk Emma Bunton ja tema kauaaegne kihlatu Jade Jones plaanivad lõpuks abieluranda sõuda. Nüüd on nad sisse andnud abiellumisavalduse, vahendab Daily Mail.

43aastast Buntonit nähti Enfieldi regstreerimisbüroos, kus ta andis sisse avalduse, et abielluda. Väidetavalt plaanivad nad abielluda Londoni Marylebone'i raekojas, kus on pulmi pidanud ka Paul McCartney ja Liam Gallagher. 

Abiellumisavaldus tuleb sisse anda vähemalt 28 päeva enne seda, kui pulmad peetakse, siis on paariminekuks aega 12 kuud. 

Emma ja Jade kihlusid 2011. aasta jaanuaris, kui nad olid koos olnud 12 aastat. Paaril on kaks last - 11aastane Beau ja seitsmene Tate. 

Emmast ja Jade'ist sai esmakordselt paar aastal 1998, kuid aasta hiljem läksid nad lahku. Aastal 2004 said nad taas kokku. Emma on abiellumisest varem ka rääkinud. "See oleks ju tore, kas poleks? Ta kutsub mind juba oma naiseks ja mina teda oma meheks," rääkis Bunton. 

HIljuti rääkis naine MailOnlinele, et nad on rääkinud ka kolmandast lapsest. "See on veel üks asi, millest me oleme rääkinud. Jade'ile meeldiks see väga. Ta on lastega imeline. Ma arvan, et kui meil õnneks läheb..."

Praegu valmistub Emma aga peagi algavaks Spice Girlsi taasühinemistuuriks. "Pean keskenduma ühele asjale korraga."