Clark Gable ja Vivien Leigh 1939. aasta menufilmis „Tuulest viidud“.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. märts 2019, 11:00

Hollywoodi legendi pojapoja surmast puhkes inetu peretüli

Hollywoodi legendi Clark Gable'i poeg ei luba oma poega Gable'ite perekonna rahulasse matta. Tema tütar Kayley kuulutab sotsiaalmeedias, et surra oleks võinud hoopis isa.

Filmi „Tuulest viidud“ tähe 30aastane pojapoeg Clark Gable III, kes oli tuntud reality-sarja „Cheaters“ juhina, leiti eelmise nädala reedel oma voodist surnuna. Kohutava avastuse tegi noormehe elukaaslane ja pisitütre ema. Usutavasti on juhtumiga seotud meelemürgid. 

Kadunukese õde Kayley Gable kirjutas Facebookis, et helistas traagilise uudise edastamiseks nende isale John Clark Gable'ile (57). Kayley ja Clarki vanemate abielu on ammuilma läbi. Isa olevat kõne katkestanud ning saatnud mürgise sõnumi, mille Kayley postitas Facebooki.

„Tuhastage ta ära, minu perekonna matmispaika ta ei lähe ja mina mitte millegi eest ei maksa,“ kirjutanud John.

Jutt käib Clark Gable'i hauaplatsist Los Angelese kalmistul Forrest Lawn Cemetery. 

John Clark Gable kuulutas, et võsukesed ja eksabikaasa on tema isa kuulsat nime häbiväärselt ära kasutanud. „Uskuge mind, te ei taha, et ma ajakirjandusse rääkima läheksin. Jäta mind ja mu isa sellest narkoläbust välja. Mina mingit matuseteenistust ei korralda. Kayley ei tohi mulle enam helistada. Tunnen teile kaasa, aga mulle aitab, ja kõik.“

Kayley omalt poolt tulistab vastu, väites, et isa piinas teda ja ta venda, pruukis lapsepõlves nende silme all narkootikume ning andis neid ka lastele.