Vasakult: Taj, Marln, Tito ja Jackie Foto: AP/Scanpix
Inimesed
2. märts 2019, 13:15

Michael Jacksoni perekond: naiivsus oli tema miinus

Hiljuti avaldati dokfilm, kus kaks meest räägivad, kuidas popikuningas Michael Jackson neid omal ajal pilastas. Neli Jacksonip erekonna liiget rääkisid CBS-ile antud intervjuus, mida nad sellest arvavad, vahendab BBC. 

Vennad Tito, Marlon ja Jackie ning nõbu Taj Jackson lükkavad ümber väited, nagu oleks Michael lapsi pilastanud. Taj sõnas, et tema onu käitumine võis mõnele tunduda veider, kuid see oli väga süütu. "Naiivsus oli tema miinus." Marlon ütles, et süüdistuste puhul pole ühtki tõendit. "Kui Neverland oli nende meeste jaoks nii kohutav, siis miks nad tagasi läksid?" küsis Marlon. 

Küsimusele, kas meestele tundus Michaeli käitumine lastega kuidagi veider, vastas Taj: "Ma kasvasin selle sees üles, seega minu jaoks see ei olnud veider. Välismaailmale võib see veider tunduda. Kui oled selles atmosfääris ja vaatad tema lastega filme, siis see on väga süütu."

"Ma tunnen oma venda. Ta on mu väike vend. Ta ei ole selline," ütles Jackie. Taj arvas, et James Safechuck ja Wade Robson, kes popikuningat süüdistavad, teevad seda raha pärast. "Tundub, nagu näeks nad lihtsalt tšekki." Väidetavalt ei küsinud filmi "Leaving Neverland" režissöör perelt ühtki kommentaari ja perekond ei ole filmi ka näinud.