Johnny Depp ja Amber HeardFoto: AP/Scanpix
Inimesed
2. märts 2019, 12:06

Jälle kohtus! Johnny Depp süüdistab eksnaist laimus (1)

Näitleja Johnny Depp võtab taas ette kohtutee - mees on esitanud 50 miljoni dollari suuruse hagi oma eksnaise Amber Heardi vastu, väites, et naine on teda koduvägivallaga seoses laimanud, vahendab Daily Mail. 

"Väited, et härra Depp on toime pannud koduvägivalla, on kategooriliselt ja silmnähtavalt valed. Härra Depp ei ole kunagi preili Heardi väärkohelnud. Naise väited tema vastu on valed," kinnitab Deppi esindaja. 

Kohtuasjas seisab, et Deppi süütust kinnitab kaks erinevat politseinikku, kes olid neutraalsed tunnistajad, ja 87 turvakaamera salvestist. 

Heard süüdistas Deppi koduvägivallas aastal 2016 ja väitis, et mees on suuliselt ja füüsiliselt teda väärkohelnud. Paarikese lahutus jõustus lõpuks 2017. aasta jaanuaris ja naine annetas lahutusest saadud 7 miljonit dollarit Los Angelese lastehaiglale. Depp ja Heard olid abielus pisut üle aasta. 

Depp on seni kõiki süüdistusi eitanud ja öelnud, et hoopis naine on teda korduvalt rünnanud ja vigastanud. Väidetavalt viskas Heard Deppi viinapudeliga ja murdis niimoodi mehe sõrmeotsas luud. Depp pidi väidetavalt lausa arstidel oma sõrme tagasi õmmelda laskma.