Foto: Robin Roots
Inimesed
1. märts 2019, 12:43

11 fakti Karl-Erik Taukari kohta, mida sa varem ei teadnud!

Palavalt armastatud laulja ja basskitarrist Karl-Erik Taukar tähistab täna oma 30. sünnipäeva. Naisteleht otsis sel puhul välja üksteist kõige põnevamat fakti, mida meie lugejad Karl-Eriku kohta varem ehk ei teadnud!

Karl-Erik Taukari lapsepõlve suurim mõjutaja ja mitmeski mõttes eeskuju oli tema vend Indrek. "Ta on minust üheksa aastat vanem. Ma tahtsin ikka kaua aega olla just selline, nagu on mu vanem vend," meenutas Karl mõned aastad tagasi Naistelehele antud intervjuus

Vend Indrek on palju ka tema muusikalist maitset mõjutanud. "Tema oli veendunud house-muusika fänn. Nii ka mina," seletas Taukar.

Foto: Tiina Kõrtsini

Pillimängu on Karl-Erik õppinud iseseisvalt.

Karl-Erik hakkas kaheksandas klassis sõpradega tegema oma esimest bändi, mis kandis nime Sölgie Ämbör.

Foto: Õhtuleht

Karl-Erik on elus ühe korra dial-up modemiga analoogliini pealt mp3-e alla tõmmanud. Tal kulus kõigest kaks päeva aega, et saada endale Jennifer Lopezi lugu "Waiting for tonight"!

Tal on komme lobiseda müüjatega.

Foto: Alar Truu

Karl-Eriku välimust on kõvasti muutnud tema sõber Kenneth Bärlin, kelle maitset usaldab ta iga kell. Sõber Kenneth on suutnud lauljale selga meelitada ka seesuguseid rõivaid, mis Karlis endas esiti suuri kõhklusi on tekitanud. 

Foto: Robin Roots

Karl-Erik rääkis paar aastat tagasi heatujusaates "Sõidud Taukariga", et kuuldes Anne Veski lugu "Roosiaia kuninganna" meenub talle alati vanaisa Žiguli 05.

Foto: Stanislav Moshkov

2017. aasta veebruaris käis Karl-Erik Taukar koos oma elukaaslase Kerli Kivilaanega Aafrikas, et vallutada 5895-meetrine Kilimanjaro. Paraku jäi neil mägi vallutamata, sest Karl-Erik jäi haigeks.

Foto: Teet Malsroos

Tema värskeima singli "Need read" muusikavideo filmiti üheainsa võttekaadrina. “Video filmimine oli suhteliselt jahe protsess – miinuskraadid, mis Kolga mõisas toimunud võttel valitsesid, on ka videost näha.” rääkis Taukar loo ja video tagamaadest Õhtulehele.