Evelin Samuel-RandvereFoto: Martin Ahven
Inimesed
28. veebruar 2019, 20:03

Evelin Samuel-Randvere: pärast aastatepikkust supernaise rolli on äärmiselt nauditav nentida, et maailm ei kukugi kokku, kui kõike ise ära ei tee (1)

"Kui näed oma nina ees probleemi, mille suudaksid kohe lahendada võsalõikuri või mootorsaega, valdab sind meeletu ind, ning kui mõistad, et sulle on need tööriistad vibratsiooni tõttu keelatud, pese parem nõusid või värvi aknaraame, tekib täielik frustratsioon," kirjeldab ajakirjas Pere ja Kodu oma rasedusaega Evelin Samuel-Randvere. 

"Aga nüüd, hiigelsuure kõhuga ja hulga abitumana, pärast aastatepikkust supernaise rolli, on äärmiselt nauditav pikutada diivanil, vaadata ümber toimuvat saginat ja nentida, et maailm ei kukugi kokku, kui kõike ise ära ei tee," kirjutab Samuel-Randvere. "Korraga on sulle lubatud palju enam kui teistele: laulupeoks valmistuva koori proovis võid sina istuda, kui teised seisavad, kodus võid lebada ja raamatut lugeda (lõpuks!), kui teised koristavad. Enamik hommikuid võid magada, sest abikaasa äratab koolilapsed või saavad nad end ise teele saadetud. Võid ja peadki sööma ka süsivesikuid ning sealjuures rahus paks olla," lisab ta.

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Pere ja Kodu.