Blogid
28. veebruar 2019, 18:03

Alasti matkaja ja narkotest

Kas olete kunagi keset koosolekut naerma puhkenud ja järgmised pool tundi istunud nagu kanepilaksu all teismeline matemaatikatunnis? Just see juhtus minuga sel nädalal.


Üks endine töötaja kaebas meie firma kohtusse, kuna me olevat rikkunud ta inimõigusi. Nimelt palusime tal oma arbuusi mõõtu kunsttissid kinni katta.
Niisiis kutsuti firmasse inimõiguste advokaat, kes väga kuivalt ja kainelt seletas, millised probleemid võivad tekkida näiteks vormi kehtestamise või teatud riiete keelamise tõttu. Kas sinine huulepulk on okei? Mis siis, kui töötaja väljendab seda kandes hoopis mingit meelsust?

Enivei, täiesti tõsise näoga tõi jurist meile näite alasti matkajast Naked Ramblerist, kes samuti endale ette kirjutada ei lubanud, mida kanda või kas üldse midagi kanda. Kuna olime sõbrantsidega sel hetkel juba igavusse suremas, otsustasime guugeldada, milline too tüüp välja näeb. Kujutage ette kõhuta jõuluvana, kehakatteks ei midagi muud kui seljakott. Porgandpaljad mehed on alati naljakad, eksju?

Iga kord, kui jurist kauem kui viis minutit millestki igavast rääkis, näitas sõbrants mulle fotot sellest matkajast. Hirnusime end hingetuks.

Nii et nüüd te siis teate, miks töökoht meid kolme „juhuslikule“ narkotestile saatis. Veel piinlikum, et test viidi läbi mu mehe töökohas. Kui ma mehele juhtunut selgitasin, avaldas ta arvamust, et alasti matkamine on igati okei.

Ahjaa, kui üks mees kurdab pidevalt sarkastiliselt, et talle ei meeldi ta abikaasa, sest ta ei oska näiteks maalritöid hästi teha, siis kas ta üritab tegelikult mind oma armukeseks meelitada? Kirjutage, joonistage ja andke nõu!