Luisa ja Taavi RõivasFoto: Erlend Štaub
Inimesed
28. veebruar 2019, 12:34

ÕL VIDEOD | Tagasivaade presidendi vastuvõtu paljastustele: kellel pole armukest? Mis soost on Rõivaste peagi sündiv beebi? (25)

Vabariigi aastapäev on selleks aastaks selja taga, kuid on paslik siiski teha väike tagasivaade meie riigi 101. sünnipäeva pidustustele Estonias. Õhtuleht liikus Estonias kaameraga ringi ja uuris peole tulnutelt muu hulgas nii presidendi kõne kui ka nende elus toimuva kohta. 

„Andke andeks, aga minule käsu peale kallistamine üldse ei istu. Ma kallistan keda tahan ja siis, kui tahan,“ vastas endine esileedi Ingrid Rüütel küsimusele, keda tema 24. veebruaril kell 20.19 kallistada kavatseb. Siiski tõdes naine, et ilmselt oma abikaasat, sest tema on kõige lähemal.

Õhtuleht sai kleidisabast kinni ka Luisa Rõivaselt, kellelt uurisime, mis soost peagi tema ja Taavi Rõivase perre sündiv beebi on. Vaata videost, mis Luisa vastas. Möödunud nädalal kirjutas Kroonika, et Martin Repinskil on väidetavalt salasuhe Jõhvi vallavalitsuses töötava noore bikiinimissiga. Mida on selle kõige kohta öelda Martini abikaasal, Siret Kotka-Repinskil?

Kelly Sildaru rääkis, millised on nende perekonna erilised vabariigi aastapäeva traditsioonid. „Viimased kaks aastat oleme siia tulnud ja see on päris eriline juba.“ Jalmar Vabarna paljastas, mida ta arvas kontserdist ja presidendi kõnest. „Sügav, presidendile kohaselt üsna karm, aga keegi peab ju ütlema ja julgema öelda. Kontsert sinna otsa oli nagu kõne pealt tehtud, väga armas ja ilus.“ Vahur Kersna aga võrdleb tänavust ja mullust pidu. „Seekord ma sain asjadest aru, ma sain istuda, ei pidanud püsti seisma.“ Kaamera ees oli ka muusik Vaiko Eplik.